Γυάλινη συρόμενη πόρτα SL 6580

Χρήση: Συρόμενη γυάλινη πόρτα εσωτερικού χώρου.

Χαρακτηριστικά: Διαθέτει υποδοχή για την τοποθέτηση του σταθερού κρυστάλλου. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάτω από το λαμπά είτε μετωπικά στον τοίχο. Φέρει κρύσταλλο πάχους 10mm.

Βασικές διαστάσεις: Πλάτος οδηγού 65mm, ύψος οδηγού 80mm.
Γυάλινη συρόμενη πόρτα SL 6580
Γυάλινη συρόμενη πόρτα SL 6580
Γυάλινη συρόμενη πόρτα SL 6580
Γυάλινη συρόμενη πόρτα SL 6580
Γυάλινη συρόμενη πόρτα SL 6580

Περιγραφή

Περιγραφή

Η συρόμενη πόρτα SL 6580 είναι ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο ικανοποιεί τις απατήσεις σας σε εσωτερικούς χώρους. Ο οδηγός διαστάσεων 65x80mm, επιτρέπει την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του συστήματος. Το συρόμενο σύστημα προσφέρει στο γραφείο ή στο σπίτι σας ένα μοντέρνο βιομηχανικό στυλ.

Ο οδηγός χωρίζεται σε δύο τμήματα για την εύκολη τοποθέτηση του, ενώ μπορεί να εγκατασταθεί και χωνευτός, αφήνοντας ακάλυπτη περισσότερη επιφάνεια κρύσταλλου. Επιπλέον μπορεί να βαφτεί σε χρώμα RAL της επιλογής σας ή ακόμα και σε απομίμηση ξύλου. Είναι σχεδιασμένο να φέρει κρύσταλλο πάχους 10mm securite ή 5+4 triplex securite σε ποικιλία χρωμάτων και ποιότητας.

Το σύστημα μπορεί να γίνει είτε μονόφυλλο είτε δίφυλλο και διαθέτει ειδική υποδοχή στο οδηγό για την τοποθέτηση των σταθερών κρύσταλλων. Το SL6580 μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων (πόμολα, κλειδαριές), σύμφωνα με τις επιλογές σας.

Χρήση & Εφαρμογές

Η συρόμενη πόρτα SL 6580 χρησιμοποιείται ως γυάλινο διαχωριστικό εσωτερικών χώρων. Είναι ιδανική τόσο για εσωτερικό οικείας όσο και για επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, ιατρεία, χώρους αναμονής και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα

 • Ευελιξία κατασκευής : Είτε ως μονόφυλλη με ένα ή δύο σταθερά κρύσταλλα, είτε ως δίφυλλη με δύο σταθερά κρύσταλλα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης είτε μετωπικά στον τοίχο είτε από κάτω.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδος συναρμολόγησης
  Κάτω από το πλαίσιο
  Εμπρός

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.