Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45

Χρήση: Ντουζιέρα - καμπίνα μπάνιου.

Χαρακτηριστικά: Γωνιακή ή ευθύγραμμη κατασκευή που προσαρμόζεται στα μέτρα σας. Φέρει κρύσταλλο πάχους 8mm έως 10mm. Κατά το άνοιγμα, απελευθερώνεται το ένα δεύτερο της συνολικής επιφάνειας.
Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45
Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45
Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45
Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45
Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45
Γυάλινη καμπίνα - ντουζιέρα SH 56 45

Περιγραφή

Περιγραφή

Κομψό προφίλ αλουμινίου τοποθετημένο περιμετρικά του ανοίγματος, πλήρως ρυθμιζόμενο και εύκολα διαμορφώσιμο, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χώρου και μοντέρνο σχεδιασμό στο μπάνιο. Με την επιλογή γωνιακής ή ευθύγραμμης κατασκευής, με ένα ή δύο συρόμενα φύλλα, το εύρος των επιλογών εγγυάται λύση για οποιονδήποτε χώρο.

H κατασκευή χρησιμοποιεί κρύσταλλα ασφαλείας 8mm έως 10mm οποιουδήποτε χρώματος και προφίλ αλουμινίου ανοδιωμένα, σε απομίμηση inox, ή βαμμένα ηλεκτροστατικά σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Το κάτω προφίλ διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη κατασκευή σε δύο είδη: U και W, με το πρώτο να αφορά μονό οδηγό, και το W, να αφορά οδηγό με δύο υποδοχές για γυαλί. Οι διαφορά τους είναι μόνο το λεπτότερο προφίλ στο U, το οποίο, φέροντας μονό θάλαμο, δεν συγκεντρώνει την ίδια ποσότητα αλάτων όσο ο διπλός.

Πόμολα χωνευτά, υδροροή δαπέδου για την στράγγιση και την καλή στεγάνωση του χώρου, καθώς και μαγνητικά αρμοκάλυπτρα μεταξύ των κρυστάλλων είναι μερικές από τις εργοστασιακές μας προδιαγραφές. Ομαλή κύλιση, όπως και φρένα ασφαλείας σας εξασφαλίζουν διαχρονική ποιότητα που σας προσφέρουν τα ελληνικής κατασκευής προιόντα μας.

Χρήση & Εφαρμογές

Το σύστημα γυάλινης καμπίνας μπάνιου SH 56 45 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή είτε ευθύγραμμης είτε γωνιακής καμπίνας.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία : Η γυάλινη καμπίνα μπάνιου χαρίζει μεγάλη σχεδιαστική ευελιξία αφού μπορεί να κατασκευαστεί στις επιθυμητές διαστάσεις και να προσαρμοστεί οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες (παράγωνα, λοξά ανοίγματα, εσοχές και άλλα).
 • Μοντέρνος σχεδιασμός : Ο σχεδιασμός της συνάδει απόλυτα με το μοντέρνο, βιομηχανικό στύλ και εναρμονίζεται άψογα με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας μας, σε περίπτωση που αυτά τοποθετηθούν στον ίδιο χώρο.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.