Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6w

Χρήση: Κατάλληλο κυρίως για μικρά οικοδομικά ανοίγματα.

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου ακορντεόν (ή φυσαρμόνικα / φυσούνα) - τα φύλλα ανώνονται με μεντεσέδες. Τραβώντας το πρώτο, ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm), σύνδεση με μεντεσέδες, χωρίς πλαίσιο αλουμινίου, χωρίς οδηγό δαπέδου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 54mm - άνω μπάζα 54mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm.
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6w
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6w
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6w

Περιγραφή

Περιγραφή

Το F6w είναι ένα αρθρωτό σύστημα σχεδιασμένο για μικρότερα ανοίγματα, με μίνιμαλ και κομψό σχεδιασμό. Κάθε φύλλο διαθέτει άνω και κάτω προφίλ αλουμινίου (μπάζες) για να συγκρατούν το κρύσταλλο. Κάθε πόρτα κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου. Οι διαστάσεις των κρυστάλλων είναι προσαρμόσιμες, σύμφωνα με τη μορφολογία του δαπέδου και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν με χρώμα από μια μεγάλη γκάμα: φυσική ανοδίωση και απομίμηση inox ή ξύλου, καθώς επίσης και με ηλεκτροστατική βαφή (RAL).

Η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με διάφανα πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα, ενώ η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών και του τοίχου πραγματοποιείται με κάθετα προφίλ αλουμινίου τα οποία φέρουν συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι.

Οι διαστάσεις διατομής του οδηγού είναι 60x53(mm), ενώ το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 90cm σε πλάτος και τα 220cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 50kg). Κάθε πάνελ φέρει κρύσταλλο 10mm ασφαλείας (securite).

Χρήση & Εφαρμογές

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες F6w είναι σχεδιασμένες κυρίως για εσωτερικούς χώρους, ανοίγματα μικρότερων διαστάσεων, καθώς ο επιτρεπόμενος αριθμός των φύλλων κυμαίνεται μεταξύ των δύο και οκτώ. Αποτελούν ιδανική λύση τόσο σε καφετέριες, εστιατόρια και ξενοδοχεία, όσο σε καταστήματα, γραφεία και σπίτια.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία: Αρκετές επιλογές διαμόρφωσης του συστήματος μεταξύ των οποίων η ανάρτησή τους κεντραρισμένα με τον οδηγό, η ανάρτησή τους από τη μία πλευρά του οδηγού, μισά αριστερά και μισά δεξιά ή και σε συνδυασμό με ανοιγόμενη πόρτα.
 • Μίνιμαλ αισθητική : Πολύ μικρά προφίλ συγκράτησης των κρυστάλλων, χωρίς περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου, μέγιστη επιφάνεια κρυστάλλου.
 • Εύκολη λειτουργία : Λειτουργία τύπου ακορντεόν, κατά την οποία τραβάμε το πρώτο φύλλο και ακολουθούν τα υπόλοιπα.
 • Οικονομική επιλογή : Τα μικρά προφίλ συγκράτησης των κρυστάλλων μειώνουν σημαντικά το κόστος κατασκευής.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

   

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Χωρίς πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.