Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1

Χρήση: Iδανικό για σχετικά μικρά οικοδομικά ανοίγματα.

Λειτουργία: Τύπου ακορντεόν (φυσαρμόνικα) - τραβώντας το πρώτο φύλλο, τα υπόλοιπα ακολουθούν.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm), σύνδεση με μεντεσέδες, χωρίς οδηγό δαπέδου, χωρίς πλαίσιο αλουμινίου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 105mm - άνω μπάζα 105mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm ή 75x72mm.
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F1

Περιγραφή

Περιγραφή

Στο σύστημα γυάλινης φυσαρμόνικας F1 τα φύλλα συνδέονται μεταξύ τους με μεντεσέδες και κινούνται κρεμασμένα σε έναν οδηγό αναρτημένο στην οροφή, εξασφαλίζοντας εύκολη, ομαλή και αθόρυβη κίνηση. Δεν υπάρχει επιπλέον οδηγός στο δάπεδο, ενώ το κλείδωμα γίνεται με επιδαπέδιους σύρτες ή κλειδαριές. Κάθε φύλλο διαθέτει προφίλ αλουμινίου στο άνω και κάτω μέρος το οποίο συγκρατεί τα κρύσταλλα - 10mm securit χωρίς οπές και εγκοπές - με πατενταρισμένη μέθοδο συγκράτησης υαλοπινάκων της Salinox Νο. 1004694. Η στεγανοποίηση της γυάλινης φυσαρμόνικας επιτυγχάνεται με διάφανα πολυκαρβονικά ή αλουμινένια προφίλ ανάμεσα στα κρύσταλλα και αλουμινένιο προφίλ με βουρτσάκι ανάμεσα στο ακριανό γυαλί και τον τοίχο. Τα προφίλ συγκράτησης των κρυστάλλων (μπάζες) διαθέτουν βουρτσάκια πάνω και κάτω, καλύπτοντας αποτελεσματικά τα κενά και εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα υδατοστεγές αποτέλεσμα.

Ανάλογα με τις επιθυμητές διαστάσεις επιλέγουμε το μέγεθος του οδηγού αλουμινίου είτε 60x53(mm), είτε 75x72(mm) - οι διαθέσιμες επιλογές αναφορικά με τις διαστάσεις της διατομής του. Στην περίπτωση του μικρού οδηγού το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 90cm σε πλάτος και τα 240cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 70kg). Στην περίπτωση του μεγάλου οδηγού το μέγεθος φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 300cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 80kg). Τέλος, η γυάλινη φυσαρμόνικα F1 μπορεί να κατασκευαστεί με δύο έως δέκα φύλλα ανά οικοδομικό άνοιγμα.

Χρήση & Εφαρμογές

Η γυάλινη φυσαρμόνικα F1 αποτελεί ιδανική λύση για σχετικά μικρά ανοίγματα, όπως βιτρίνες και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων - γενικότερα περιπτώσεις χώρων που μπορούν αν χρειαστεί να απομονωθούν και να αξιοποιηθούν ξεχωριστά με ασφάλεια και εύκολο τρόπο. Επιπλέον, προτείνεται για περιπτώσεις εσωτερικών χώρων, όπως γραφεία, καθώς λειτουργεί χωρίς τη χρήση parking, χαρίζοντας ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα

 • Μη χρήση parking: Σε κάποιες περιπτώσεις -ιδιαίτερα σε εσωτερικούς χώρους - η χρήση parking δεν είναι επιθυμητή για λόγους αισθητικής.
 • Σχεδιαστική ευελιξία: Αρκετές επιλογές διαμόρφωσης του συστήματος μεταξύ των οποίων η ανάρτησή τους κεντραρισμένα με τον οδηγό, η ανάρτησή τους από τη μία πλευρά του οδηγού, μισά αριστερά και μισά δεξιά ή και σε συνδυασμό με ανοιγόμενη πόρτα.
 • Μίνιμαλ αισθητική: Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Δε διαθέτει πλαίσια αλουμινίου καθώς το γυαλί συγκρατείται από τις άνω και κάτω μπάζες αλουμινίου.
 • Εύκολη λειτουργία: Τύπου ακορντεόν - φυσούνας: τραβώντας το πρώτο φύλλο ακολουθούν τα υπόλοιπα.

  Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

  Οδηγίες συναρμολόγησης

  Οδηγίες τοποθέτησης

   

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Χωρίς πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.