Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite

Χρήση: Κατάλληλο για περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η αύξηση του δείκτη ενεργειακής απόδοσης.

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου parking - κάθε φύλλο σύρεται και παρκάρει σε απομακρυσμένο χώρο.

Χαρακτηριστικά: Διπλά θερμοηχομονωτικά κρύσταλλα (πάχους 35mm), πλαίσιο αλουμινίου περιμετρικά, χρήση parking, χωρίς οδηγό δαπέδου, μόνωση με λάστιχα.
Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 105mm - άνω μπάζα 105mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm ή 75x72mm, συνολικό πάχος ενδιάμεσου κάθετου πλαισίου 52mm.
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite
Πτυσσόμενες πόρτες F4 Elite

Περιγραφή

Περιγραφή

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες F4 Εlite είναι ένα εξαιρετικό σύστημα, σχεδιασμένο για χώρους με υψηλές απαιτήσεις. Αποτελεί εξελιγμένη έκδοση του συστήματος F4, καθώς προσφέρει ακόμη καλύτερη ηχομόνωση και χαμηλότερη θερμική διαπερατότητα. Απαρτίζεται από πάνελ που φέρουν διπλά κρύσταλλα, πλαισιωμένα από προφίλ αλουμινίου για επιπρόσθετη μόνωση και αντοχή σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Τα κάθετα προφίλ αλουμινίου έχουν σχεδιαστεί ώστε να θηλυκώνουν μεταξύ τους με αρσενικές και θηλυκές διατομές, κλείνοντας όλα τα ενδιάμεσα κενά. Διαθέτουν επιπλέον ελαστικά ώστε να εξασφαλίζεται ένα απόλυτα αεροστεγές και υδατοστεγές αποτέλεσμα ενώ στα οριζόντια προφίλ, η στεγάνωση επιτυγχάνεται, επίσης, με λάστιχα. Μεταξύ του περιβάλλοντα τοίχου και των πάνελ εγκαθίσταται ένα επιπλέον προφίλ αλουμινίου, για ακόμα καλύτερη μόνωση και ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε πλαίσιο είναι τοποθετημένο σύστημα ασφάλισης που βρίσκεται στο ύψος του ενός μέτρου ώστε να μη χρειάζεται να σκύβουμε. Κάθε φύλλο μπορεί να διαμορφωθεί σε ανοιγόμενη /εκτρεπόμενη πόρτα, ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος (με την προσθήκη μηχανισμού οροφής). Αυτές οι πόρτες μπορούν να είναι μονόφυλλες, αλλά και δίφυλλες, ενώ μπορεί να προστεθεί extra μηχανισμός για την αυτόματη επαναφορά της πόρτας.

Αναλόγως τις διαστάσεις της κατασκευής επιλέγουμε τις διαστάσεις του οδηγού ανάρτησης: είτε 60x53(mm), είτε 75x72(mm). Στην περίπτωση του μικρού οδηγού το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 260cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 100kg). Στην περίπτωση του μεγάλου οδηγού το μέγεθος φτάνει τα 120cm σε πλάτος και τα 320cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 150kg). Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται είναι 35mm ασφαλείας, ενεργειακοί / ηχομονωτικοί.

Χρήση & Εφαρμογές

Μεγάλο πλήθος εφαρμογών, από χώρους εστίασης και νυχτερινά μαγαζιά μέχρι περιμετρικές κατασκευές κλεισίματος πέργκολας σε κτίσματα που βρίσκονται σε ψυχρότερα κλίματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, βιβλιοθήκες και άλλα. Χάρη στα διπλά ηχομονωτικά κρύσταλλα και το πλαίσιο αλουμινίου, το σύστημα πτυσσόμενων γυάλινων πορτών F4 Elite μπορεί να αυξήσει σημαντικά το δείκτη ενεργειακής απόδοσης ενός κτιρίου.

Επιπλέον, εφόσον επιθυμούμε δύναται να προστεθούν περσίδες εσωτερικά του διπλού υαλοπίνακα, για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Τέλος, μια πρόταση που προσδίδει ιδιαίτερο στυλ στις κατασκευές είναι η τοποθέτηση οριζόντιων προφίλ αλουμινίου ανάμεσα στα κρύσταλλα, ώστε να δημιουργήσουν την εικόνα των ορθογώνιων πλαισίων (divided windows).

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία: Απόλυτη ευελιξία τόσο ως προς τη διαμόρφωση και χωροθέτηση του parking, όσο και ως προς τον αριθμό και τις διαστάσεις των πτυσσόμενων φύλλων.
 • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες : Χάρη στους διπλούς, ενεργειακούς υαλοπίνακες επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Υψηλή αισθητική : Το σύστημα γυάλινων πτυσσόμενων πορτών F4 Elite διαθέτει υψηλή αισθητική κατασκευής και, παρόλο που είναι ένα στιβαρό και με υψηλές προδιαγραφές μόνωσης σύστημα, παραμένει κομψό.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

  Υαλοπίνακες
  Διπλοί
  Πάνελ
  Με πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.