Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB fr

Χρήση: Κατάλληλο για κλείσιμο μπαλκονιού, βεράντας, πάνω σε στηθαίο.

Λειτουργία: Τα φύλλα σύρονται και παρκάρουν στην άκρη (σε κάθετη θέση).

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm, securite), με οδηγό δαπέδου, με πλαίσιο αλουμινίου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με λάστιχα και βουρτσάκια.

 Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB fr
 Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB fr
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες Fb-fr
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες Fb-fr
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες Fb-fr

Περιγραφή

Περιγραφή

Το σύστημα Fbfr είναι στα περισσότερα σημεία όμοιο με το Fbcr. Σε αντίθεση με το Fbfr, οι γυάλινες επιφάνειες στο Fbfr, είναι πλαισιωμένες για καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το σύστημα γυάλινων πτυσσόμενων πορτών Fbfr κινείται σε έναν ρυθμιζόμενο οδηγό εδάφους που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική, ξύλινη επιφάνεια, ή μπετό, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Στο δάπεδο τοποθετείται υδροσυλλέκτης, εξασφαλίζοντας ομαλή απορροή των oμβρίων.

Τα φύλλα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, διαμορφώνοντας το χώρο κατά τις επιλογές σας, ενώ μπορούν να αποθηκευτούν στο πλάι χωρίς χρήση επιπλέον οδηγού και μεταλλικού δοκού εκτροπής, ελευθερώνοντας τελείως το άνοιγμα του χώρου. Η στεγάνωση στην Fbfr επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ κάθετα αρσενικά και θηλυκά προφίλ, τα οποία με τη σειρά τους φέρουν λάστιχα στεγάνωσης για καλύτερη μόνωση. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ είναι επενδυμένα με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών για την πλήρη κάλυψη των μικρότερων κενών.

Τα φύλλα φέρουν ράουλα στο άνω μέρος, τα οποία κυλούν σε οδηγό αλουμινίου διατομής 50x90mm. Ο κάτω οδηγός έχει διαστάσεις 43x30mm. Οι μέγιστες προτεινόμενες διαστάσεις που μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα είναι 250cm ύψος και 60cm στο πλάτος του φύλλου, ενώ το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40kg.

Χρήση & Εφαρμογές

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες Fbfr είναι μια ιδανική επιλογή για κλείσιμο μπαλκονιού, βεράντας ή κήπου, αλλά και για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και πολλά ακόμα.

Πλεονεκτήματα

 • Μη χρήση parking : Σε κάποιες περιπτώσεις η χρήση parking δεν είναι επιθυμητή για αισθητικούς λόγους.
 • Minimal design : Τα μεταλλικά μέρη του συστήματος είναι πολύ λεπτά και διακριτικά προσφέροντάς μας προστασία και ταυτόχρονα άπλετη θέα.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

   

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Με πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.