Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5

Χρήση: Κατάλληλο για πολλές περιπτώσεις, μικρά και μεγάλα οικοδομικά ανοίγματα, για χώρους χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις θερμικής απόδοσης.

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου parking - τα φύλλα σύρονται και μαζεύουν σε επιλεγμένο χώρο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm ή 5+5 triplex securit), χρήση parking, χωρίς οδηγό δαπέδου, πλαίσιο αλουμινίου, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 105mm - άνω μπάζα 60mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm, συνολικό πάχος ενδιάμεσου κάθετου πλαισίου 38mm.
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F5

Περιγραφή

Περιγραφή

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες F5 αποτελούν μια έξυπνη επιλογή στην περίπτωση που προτιμούμε τη χρήση μονών υαλοπινάκων αλλά ταυτόχρονα επιθυμούμε το περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου, τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για επιπλέον μόνωση και αντοχή.

Τα κάθετα μέρη του συστήματος θηλυκώνουν μεταξύ τους με αρσενικά και θηλυκά προφίλ, ενώ φέρουν και λάστιχα ώστε να εξασφαλίζεται ένα ικανοποιητικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα. Κάθε φύλλο ασφαλίζει στο κάτω μέρος με σύρτη που φωλιάζει στο έδαφος. Επιπρόσθετα, κάθε φύλλο μπορεί να λειτουργήσει και ως πόρτα εισόδου - ανεξάρτητα με τη θέση του - με τη χρήση ενός επιπλέον μηχανισμού που εγκαθίσταται στο άνω μέρος του φύλλου. Προαιρετικά, τοποθετείται και μηχανισμός για την αυτόματη επαναφορά της πόρτας.

Στο σύστημα F5 χρησιμοποιούμε το μικρό οδηγό αλουμινίου - 60x53(mm) - ενώ το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 280cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 85kg). Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται είναι 10mm ασφαλείας (securit) ή 5+5 triplex / securit.

Χρήση & Εφαρμογές

Η λιτή εμφάνιση του συστήματος F5 το καθιστούν ιδανική επιλογή για ανοίγματα σε προσόψεις καταστημάτων, περιμετρικό κλείσιμο πέργολας, επαγγελματικούς χώρους, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλα πολλά.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία: Απόλυτη ευελιξία τόσο ως προς τη διαμόρφωση και χωροθέτηση του parking, όσο και ως προς τον αριθμό και τις διαστάσεις των πτυσσόμενων φύλλων.
 • Οικονομική λύση: Τα λιτά, μικρά προφίλ αλουμινίου του παρόντος συστήματος συμβάλλουν στη μείωση του κόστους κατασκευής του.
 • Υψηλή αισθητική : Το σύστημα γυάλινων πτυσσόμενων πορτών F5 χαρακτηρίζεται από τον κομψό σχεδιασμό του και τη μίνιμαλ αισθητική του.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Με πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.