Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7

Χρήση: Κατάλληλο για πολλές περιπτώσεις -κυρίως οικοδομικά ανοίγματα σχετικά χαμηλού ύψους ( <280cm).

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου parking - κάθε φύλλο σύρεται και παρκάρει σε απομακρυσμένο χώρο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm), χρήση parking, χωρίς οδηγό δαπέδου, χωρίς πλαίσιο αλουμινίου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 105mm - άνω μπάζα 54mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm.
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
GLASS-DOORS-FOLDING
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7

Περιγραφή

Περιγραφή


Το σύστημα F7 χαρακτηρίζεται από λεπτό άνω οριζόντιο προφίλ αλουμινίου και μεγαλύτερο κάτω προφίλ. Είναι ένα ευέλικτο σύστημα σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η ευελιξία του συστήματος προέρχεται αρχικά από τον απεριόριστο αριθμό φύλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και ότι καθένα από αυτά μπορεί να απομονωθεί από τα υπόλοιπα και να αποθηκευτεί σε parking.

Στο γυάλινο πτυσσόμενο σύστημα F7 κάθε φύλλο διαθέτει άνω και κάτω προφίλ αλουμινίου (μπάζες) για να συγκρατούν το κρύσταλλο. Κάθε πόρτα κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου. Οι διαστάσεις των κρυστάλλων μπορούν να προσαρμοστούν, λαμβάνοντας υπ' όψιν την μορφολογία του δαπέδου και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Η κίνηση των πορτών γίνεται εύκολα, καθώς τα ράουλα κινούνται σ’ έναν οδηγό τοποθετημένο στην οροφή. Μπορούν να παρκάρουν σ’ έναν προεπιλεγμένο χώρο, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον οδηγός δαπέδου.

Κάθε πάνελ είναι αυτόνομο, κάτι που του επιτρέπει να περιστραφεί και να οδηγηθεί στον χώρο αποθήκευσής του. Κάθε πάνελ μπορεί, επίσης, να διαμορφωθεί ως ανοιγόμενη / εκτρεπόμενη πόρτα (με έναν επιπλέον μηχανισμό που τοποθετείται στο πάνελ), ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος. Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν με χρώμα από μια μεγάλη γκάμα: φυσική ανοδίωση και απομίμηση inox, καθώς επίσης και με ηλεκτροστατική βαφή, διαλέγοντας από μια ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων και υφών.

Η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με διάφανα πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα, ενώ η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών και του τοίχου επιτυγχάνεται με κάθετα εξαρτήματα αλουμινίου τα οποία φέρουν συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι, ώστε να μονώσουν μικρά κενά.

Ο οδηγός ανάρτησης των φύλλων είναι 60x53(mm) και το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 280cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 85kg). Κάθε πάνελ φέρει κρύσταλλο 10mm ασφαλείας (securite).

Χρήση & Εφαρμογές

Η γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες F7 αποτελούν ιδανική επιλογή για σχετικά μεγάλα ανοίγματα οποιουδήποτε είδους, από προσόψεις καταστημάτων, μέχρι περιμετρικές κατασκευές κλεισίματος πέργκολας / αιθρίων, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, πισίνες, και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία: Απόλυτη ευελιξία τόσο ως προς τη διαμόρφωση και χωροθέτηση του parking, όσο και ως προς τον αριθμό και τις διαστάσεις των φύλλων.
 • Μίνιμαλ αισθητική : πλό και σύγχρονο design που μεγιστοποιεί την επιφάνεια του κρυστάλλου καθώς δεν διαθέτει πλαίσια αλουμινίου περιμετρικά, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει λεπτό άνω οριζόντιο προφίλ αλουμινίου (μπάζα).
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

   

   

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Χωρίς πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.