Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2

Χρήση: Κατάλληλο κυρίως για μεγάλα οικοδομικά ανοίγματα.

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου parking - κάθε φύλλο σύρεται και παρκάρει σε απομακρυσμένο χώρο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm), χρήση parking, χωρίς οδηγό δαπέδου, χωρίς πλαίσιο αλουμινίου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 105mm - άνω μπάζα 105mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm ή 75x72mm.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2

Περιγραφή

Περιγραφή

Το F2 είναι ένα ευέλικτο σύστημα πτυσσόμενων πορτών σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η ευελιξία του συστήματος προέρχεται αρχικά από τον απεριόριστο αριθμό φύλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και ότι καθένα από αυτά μπορεί να απομονωθεί από τα υπόλοιπα και να επανατοποθετηθεί κάπου αλλού ή να αποθηκευτεί σ’ έναν απομακρυσμένο χώρο (ουσιαστικά ένας χώρος parking των φύλλων).

Στο πτυσσόμενο σύστημα F2 κάθε φύλλο διαθέτει άνω και κάτω προφίλ αλουμινίου (μπάζες) για να συγκρατούν το κρύσταλλο. Κάθε πόρτα κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου. Οι διαστάσεις των κρυστάλλων μπορούν να προσαρμοστούν, λαμβάνοντας υπ' όψιν την μορφολογία του δαπέδου και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Η κίνηση των πορτών γίνεται εύκολα, καθώς τα ράουλα κινούνται σ’ έναν οδηγό τοποθετημένο στην οροφή. Μπορούν να παρκάρουν σ’ έναν προεπιλεγμένο χώρο, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον οδηγός δαπέδου. Κάθε πάνελ είναι αυτόνομο, κάτι που του επιτρέπει να περιστραφεί και να οδηγηθεί στον χώρο αποθήκευσής του. Κάθε πάνελ μπορεί, επίσης, να διαμορφωθεί ως ανοιγόμενη / εκτρεπόμενη πόρτα (με έναν επιπλέον μηχανισμό που τοποθετείται στο πάνελ), ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος. Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν με χρώμα από μια μεγάλη γκάμα: φυσική ανοδίωση και απομίμηση inox, καθώς επίσης και με ηλεκτροστατική βαφή, διαλέγοντας από μια ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων και υφών.

Η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με διάφανα πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα, ενώ η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών και του τοίχου επιτυγχάνεται με κάθετα εξαρτήματα αλουμινίου τα οποία φέρουν συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι 13mm, ώστε να μονώσουν μικρά κενά και να μεγιστοποιήσουν την συνολική μόνωση και υδατοστεγανότητα.

Ανάλογα με τις εκάστοτε διαστάσεις επιλέγουμε τον κατάλληλο οδηγό ανάρτησης των φύλλων: είτε 60x53(mm), είτε 75x72(mm) - οι διαθέσιμες επιλογές αναφορικά με τις διαστάσεις της διατομής του. Στην περίπτωση του μικρού οδηγού το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 260cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 70kg). Στην περίπτωση του μεγάλου οδηγού το μέγεθος φτάνει τα 120cm σε πλάτος και τα 320cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 100kg). Κάθε πάνελ φέρει κρύσταλλο 10mm ασφαλείας (ή 5+4mm τρίπλεξ ασφαλείας) χωρίς τρύπες ή εγκοπές - μια παντενταρισμένη τεχνική στήριξης κρυστάλλων από την Salinox (αριθμός πατέντας Νο. 1004694).

Χρήση & Εφαρμογές

Η γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες F2 αποτελούν ιδανική λύση για μεγάλα ανοίγματα οποιουδήποτε είδους, από προσόψεις καταστημάτων, μέχρι περιμετρικές κατασκευές κλεισίματος πέργκολας / αιθρίων, διαχωριστικό επαγγελματικών χώρων, γραφεία, ξενοδοχεία, πισίνες, ουσιαστικά οποιοσδήποτε χώρος χρειάζεται διαχωρισμό κατά περίσταση.

Πλεονεκτήματα

 • Μίνιμαλ αισθητική: Απλό και σύγχρονο design που μεγιστοποιεί την επιφάνεια του κρυστάλλου καθώς δεν διαθέτει πλαίσια αλουμινίου περιμετρικά.
 • Σχεδιαστική ευελιξία: Απόλυτη ευελιξία τόσο ως προς τη διαμόρφωση και χωροθέτηση του parking, όσο και ως προς τον αριθμό και τις διαστάσεις των φύλλων.

  Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

  Οδηγίες συναρμολόγησης

  Οδηγίες τοποθέτησης

   

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Χωρίς πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.