Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3

Χρήση: Κατάλληλο κυρίως για μεγάλα οικοδομικά ανοίγματα όπου είναι επιθυμητή η επιπλέον μόνωση, αντοχή και ασφάλεια.

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου parking - κάθε φύλλο σύρεται και παρκάρει σε απομακρυσμένο χώρο.

Χαρακτηριστικά: Διπλά θερμοηχομονωτικά κρύσταλλα (πάχους 20mm), περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου, χρήση parking, χωρίς οδηγό δαπέδου, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 105mm - άνω μπάζα 105mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm ή 75x72mm, συνολικό πάχος ενδιάμεσου κάθετου πλαισίου 50mm.
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3

Περιγραφή

Περιγραφή

Το F3 της Salinox αποτελείται από πάνελ που φέρουν διπλά κρύσταλλα, πλαισιωμένα από προφίλ αλουμινίου (τελάρα) για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή. Δεν υπάρχει οδηγός στο δάπεδο, καθώς τα φύλλα κρέμονται από οδηγό αλουμινίου που είναι αναρτημένος στην οροφή.

Κάθε φύλλο ασφαλίζει και κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί λαμβάνοντας υπ' όψιν την μορφολογία του πατώματος και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Κάθε φύλλο μπορεί επίσης να διαμορφωθεί σε ανοιγόμενη / εκτρεπόμενη πόρτα, ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος (με την προσθήκη επιπλέον μηχανισμού στο άνω μέρος του φύλλου), και παρέχεται με ή χωρίς μηχανισμό επαναφοράς. Αυτές οι πόρτες μπορούν να είναι μονόφυλλες, αλλά και δίφυλλες.

Η στεγάνωση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με λάστιχα σε σχήμα φούσκας, ενώ η στεγάνωση μεταξύ των πορτών και των ακριανών τοίχων γίνεται με λάστιχα με φτερά. Τα άνω και κάτω προφίλ διαθέτουν βουρτσάκια του ιδίου τύπου, καλύπτοντας αποτελεσματικά τα κενά, μεγιστοποιώντας τη μόνωση και την υδατοστεγανότητα της κατασκευής.

Ανάλογα με τις διαστάσεις του οικοδομικού ανοίγματος, επιλέγουμε τον κατάλληλο οδηγό αλουμινίου μεταξύ δύο τύπων: είτε 60x53(mm), είτε 75x72(mm) - οι διαθέσιμες επιλογές αναφορικά με τις διαστάσεις της διατομής του. Στην περίπτωση του μικρού οδηγού το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 260cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 70kg). Στην περίπτωση του μεγάλου οδηγού το μέγεθος φτάνει τα 120cm σε πλάτος και τα 320cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 100kg).

Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη ποικιλία ηλεκτροστατικών βαφών.

Χρήση & Εφαρμογές

Γυάλινο πτυσσόμενο σύστημα με μεγάλο πλήθος εφαρμογών, όπως προσόψεις καταστημάτων, περιμετρικό κλείσιμο πέργολας, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία και πολλά άλλα. Χάρη στα διπλά ηχομονωτικά κρύσταλλα και το πλαίσιο αλουμινίου είναι κατάλληλο και για πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία: Απεριόριστος αριθμός φύλλων και μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου αποθήκευσης.
 • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες : Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Δε διαθέτει πλαίσια αλουμινίου καθώς το γυαλί συγκρατείται από τις άνω και κάτω μπάζες αλουμινίου.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

   

   

  Υαλοπίνακες
  Διπλοί
  Πάνελ
  Με πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.