Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB cr

Χρήση: Κατάλληλο για κλείσιμο μπαλκονιού, βεράντας, πάνω σε στηθαίο.

Λειτουργία: Τα φύλλα σύρονται και παρκάρουν στην άκρη (σε κάθετη θέση).

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm, securite), με οδηγό δαπέδου, χωρίς πλαίσιο αλουμινίου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 50mm - άνω μπάζα 50mm, άνω οδηγός αλουμινίου 50x90mm, κάτω οδηγός αλουμινίου 43x30mm.
Γυάλινη Πτυσσόμενη Πόρτα Fb-cr
Γυάλινη Πτυσσόμενη Πόρτα Fb-cr
Γυάλινη Πτυσσόμενη Πόρτα Fb-cr
Γυάλινη Πτυσσόμενη Πόρτα Fb-cr
Γυάλινη Πτυσσόμενη Πόρτα Fb-cr

Περιγραφή

Περιγραφή

H σειρά FB της Salinox είναι μια διαφορετική οικογένεια πτυσσόμενων πορτών, σχεδιασμένη για χώρους όπως βεράντες και αίθρια, για την προστασία τους από κακές καιρικές συνθήκες και εύκολη χρήση. Το σύστημα γυάλινων πτυσσόμενων πορτών FB-cr κινείται σε έναν μικρό, ρυθμιζόμενο οδηγό εδάφους που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική, ξύλινη επιφάνεια, ή μπετό, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Στο δάπεδο τοποθετείται υδροσυλλέκτης, εξασφαλίζοντας ομαλή απορροή των oμβρίων.

Τα κρύσταλλα ασφαλείας και οι κλειδαριές εγγυώνται την ασφάλεια και την προστασία του χώρου, ενώ ο λιτός, μίνιμαλ σχεδιασμός, δίνει τη δυνατότητα ανεμπόδιστης θέας - που τέτοιοι χώροι συχνά χρειάζονται. Τα φύλλα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, διαμορφώνοντας το χώρο κατά τις επιλογές σας, ενώ μπορούν να αποθηκευτούν στο πλάι χωρίς χρήση επιπλέον οδηγού και μεταλλικού δοκού εκτροπής, ελευθερώνοντας τελείως το άνοιγμα σας. Η στεγάνωση στην FBcr επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ με διαφανή πολυκαρβονικά εξαρτήματα. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ μπορούν να δεχτούν επιπλέον επένδυση με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών για την πλήρη κάλυψη των μικρότερων κενών.

Τα φύλλα φέρουν ράουλα στο άνω μέρος, τα οποία κυλούν σε οδηγό αλουμινίου διατομής 50x90mm. Ο κάτω οδηγός έχει διαστάσεις 43x30mm. Οι μέγιστες προτεινόμενες διαστάσεις που μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα είναι 250cm ύψος και 60cm στο πλάτος του φύλλου, ενώ το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40kg.

Χρήση & Εφαρμογές

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες Fbcr αποτελούν ιδανική επιλογή για κλείσιμο μπαλκονιού καθώς είναι σχεδιασμένες ώστε να ακουμπούν πάνω σε στηθαίο - αφού διαθέτουν οδηγό δαπέδου (σιδηρόδρομο). Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για βεράντες και κήπους μιας και το ύψος φτάνει μέχρι και 250cm.

Πλεονεκτήματα

 • Μη χρήση parking : Σε κάποιες περιπτώσεις η χρήση parking δεν είναι επιθυμητή για αισθητικούς λόγους.
 • Minimal design : Τα μεταλλικά μέρη του συστήματος είναι πολύ λεπτά και διακριτικά συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της γυάλινης επιφάνειας.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Οδηγίες τοποθέτησης

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Χωρίς πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.