Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6

Χρήση: Κατάλληλο κυρίως για μικρά οικοδομικά ανοίγματα.

Λειτουργία: Πτυσσόμενο τύπου parking - κάθε φύλλο σύρεται και μαζεύει σε απομακρυσμένο χώρο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας (πάχους 10mm), χρήση parking, χωρίς οδηγό δαπέδου, χωρίς πλαίσιο αλουμινίου, πολυκαρβονικά αρμοκάλυπτρα, μόνωση με βουρτσάκια.

Βασικές διαστάσεις: Kάτω μπάζα 54mm - άνω μπάζα 54mm, οδηγός αλουμινίου 60x53mm.
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6

Περιγραφή

Περιγραφή

Το F6 είναι ένα σύστημα πτυσσόμενων γυάλινων πορτών σχεδιασμένο για χώρους που χρειάζονται ένα μίνιμαλ και κομψό σχεδιασμό στις όψεις και στο εσωτερικό του κτίσματος, χωρίς πλαισιωμένους υαλοπίνακες, ενώ το μέγεθος των προφίλ συγκράτησης είναι τέτοιο που μεγιστοποιεί τη χρήση του κρυστάλλου, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος κατασκευής.

Στο πτυσσόμενο σύστημα F6 κάθε φύλλο διαθέτει άνω και κάτω προφίλ αλουμινίου (μπάζες) για να συγκρατούν το κρύσταλλο. Κάθε πόρτα κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου. Οι διαστάσεις των κρυστάλλων είναι προσαρμόσιμες, σύμφωνα με τη μορφολογία του δαπέδου και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Η κίνηση των πορτών γίνεται εύκολα, καθώς τα ράουλα κινούνται σ’ έναν οδηγό τοποθετημένο στο πάνω μέρος. Παρκάρουν σε προεπιλεγμένο χώρο, που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κατασκευής. Κάθε πάνελ μπορεί να διαμορφωθεί ως ανοιγόμενη / εκτρεπόμενη πόρτα (με έναν επιπλέον μηχανισμό που τοποθετείται στο πάνελ), ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος. Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν με χρώμα από μια μεγάλη γκάμα: φυσική ανοδίωση και απομίμηση inox ή ξύλου, καθώς επίσης και με ηλεκτροστατική βαφή (RAL).

Η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με διάφανα πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα, ενώ η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών και του τοίχου πραγματοποιείται με κάθετα προφίλ αλουμινίου τα οποία φέρουν συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι.

Οι διαστάσεις διατομής του οδηγού είναι 60x53(mm), ενώ το μέγεθος των πορτών φτάνει τα 100cm σε πλάτος και τα 250cm σε ύψος (με μέγιστο βάρος φύλλου τα 85kg). Κάθε πάνελ φέρει κρύσταλλο 10mm ασφαλείας (securite).

Χρήση & Εφαρμογές

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες F6 είναι σχεδιασμένες κυρίως για εσωτερικούς χώρους, ανοίγματα μικρότερων διαστάσεων, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφάλειας, καθώς το κάτω προφίλ αλουμινίου είναι τόσο λεπτό που δε μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διαδρομές σύρτη, οπότε και δεν ενδείκνυται για περιμετρικό κλείσιμο χώρων που είναι εκτεθειμένοι σε εξωτερικά περιβάλλοντα. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε ξενοδοχείο, οικεία, χώρο εστίασης και πολλά ακόμη.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία: Απόλυτη ευελιξία τόσο ως προς τη διαμόρφωση και χωροθέτηση του parking, όσο και ως προς τον αριθμό και τις διαστάσεις των πτυσσόμενων φύλλων.
 • Οικονομική λύση: Τα μικρά προφίλ συγκράτησης των κρυστάλλων μειώνουν σημαντικά το κόστος κατασκευής.
 • Μίνιμαλ αισθητική : Πολύ μικρά προφίλ συγκράτησης των κρυστάλλων, χωρίς περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου, μέγιστη επιφάνεια κρυστάλλου.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Μέθοδοι αποθήκευσης φύλλων

   

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Πάνελ
  Χωρίς πλαίσιο
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.