Γυάλινο κάγκελο SB 7060

Χρήση: Κατάλληλο για δημιουργία γυάλινου στηθαίου μικρού ύψους (<70cm).

Χαρακτηριστικά: Πάχος υάλωσης 10-13,5mm. Κρύσταλλα triplex securite. Καπάκι αλουμινίου (επικάλυψης βάσης) τετράγωνης ή οβάλ διατομής.

Βασικές διαστάσεις: Ύψος 70mm, πλάτος 60mm.
 Γυάλινο κάγκελο SB 7060
 Γυάλινο κάγκελο SB 7060
Γυάλινο κάγκελο SB 7060
Γυάλινο κάγκελο SB 7060

Περιγραφή

Περιγραφή

Σύστημα στήριξης για γυάλινο κάγκελο, αποτελούμενο από λεπτό, διακριτικό προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικό για μικρά μπαλκόνια, αλλά και με τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής για να εγκατασταθεί σε μία ποικιλία από άλλες εφαρμογές. Τέλειο φινίρισμα, σύγχρονος σχεδιασμός, ανεμπόδιστη θέα, και παράλληλα στιβαρή κατασκευή υψηλών αντοχών, σύμφωνη με κάθε κανονισμό ασφαλείας. To SB7060 είναι ένα σύστημα στερέωσης κρυστάλλων χωρίς κάθετες κολώνες υποστήριξης, που χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου 70x60mm για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου πάνω σε δάπεδο ή σε στηθαίο. Στηρίζει κάθετο ομοιόμορφο υαλοπίνακα δέκα έως δώδεκα χιλιοστών triplex ή triplex securit με διάφανη ή χρωματιστή μεμβράνη, χωρίς τρύπες και εγκοπές. Η αντικατάσταση των κρυστάλλων είναι εύκολη, χωρίς να δημιουργούνται φθορές στο δάπεδο ή στο ίδιο το σύστημα. Το ωφέλιμο ύψος του κρυστάλλου μπορεί να φθάσει έως τα 60cm, ενώ με τη προσθήκη ενισχυμένης κουπαστής ανοξείδωτης η βαρέως τύπου αλουμινίου (1,89Kg/m), μπορεί να φτάσει τα 100cm τελικό ύψος. Το τελείωμα του μπορεί να είναι είτε σκέτο γυαλί που έχει υποστεί ειδική λείανση, είτε κουπαστή (αλουμινίου ή ανοξείδωτη). Η βάση μπορεί να καλυφθεί με δύο είδη καλύμματος: είτε οβάλ είτε ορθογωνικής διατομής, το οποίο μπορεί να ανοδιωθεί (φυσική ανοδίωση ή απομίμηση inox σατινέ) καθώς και να βαφτεί σε οποιαδήποτε ηλεκτροστατική απόχρωση RAL. Ένα εντυπωσιακό θέαμα δημιουργείται με την εφαρμογή ταινιών LED στο εσωτερικό της βάσης, με τις οποίες το φως που εκπέμπεται, διαχέεται από τις άκρες του υαλοπίνακα, ενώ η επιφάνεια διατηρεί τη διαφάνειά της.

Χρήση & Εφαρμογές

Κατάλληλο για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου σε μπαλκόνια ή οπουδήποτε απαιτείται η χρήση κάγκελου. Προαιρετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταινίες LED εσωτερικά της βάσης, ώστε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο εφέ φωτισμού μέσω του τζαμιού.

Πλεονεκτήματα

 • Καινοτόμος σχεδιασμός : Η στήριξη του κρυστάλλου μέσω της μεταλλικής βάσης, χωρίς τη χρήση κάθετων κολώνων αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ευρεσιτεχνίες της εταιρίας μας (Αριθμός ευρεσιτεχίας 1006675).
 • Μίνιμαλ αισθητική : Μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Η στήριξη του κρυστάλλου επιτυγχάνεται αποκλειστικά μέσω της βάσης συγκράτησης και έτσι δεν απαιτούνται κάθετα στοιχεία.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Οδηγίες συναρμολόγησης (video)

  Οδηγίες συναρμολόγησης (pdf)

  Τύπος στήριξης
  Βάση στήριξης Sali-Base
  Εξωτερική διατομή
  Οβάλ
  Τετράγωνη

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.