Γυάλινο κάγκελο SB 1412

Χρήση: Κατάλληλο για δημιουργία γυάλινου στηθαίου μεγαλύτερου ύψους.

Χαρακτηριστικά: Πάχος υάλωσης 16-21,6mm. Κρύσταλλα triplex ή triplex securite. Καπάκι αλουμινίου (επικάλυψης βάσης) οβάλ διατομής.

Βασικές διαστάσεις: ΄Υψος 140mm, πλάτος 120mm.
Γυάλινο κάγκελο SB 1412
Γυάλινο κάγκελο SB 1412
Γυάλινο κάγκελο SB 1412
Γυάλινο κάγκελο SB 1412
Γυάλινο κάγκελο SB 1412

Περιγραφή

Περιγραφή

Σύστημα στερέωσης κρυστάλλων χωρίς κάθετες κολώνες με προφίλ αλουμινίου 140x120mm για τη δημιουργία γυάλινων στηθαίων προς τοποθέτηση σε οποιοδήποτε τελικό δάπεδο με τη βοήθεια ενιαίου οδηγού που διευκολήνει την τοποθέτηση και χαρίζει ομοιόμορφο φινίρισμα χάρη στο ενσωματωμένο λάστιχο στην εσοχή του προφίλ επικάλυψης. Στηρίζει κάθετα υαλοπίνακα 16-20mm triplex ή triplex ασφαλείας με διαφανή ή χρωματιστή μεμβράνη χωρίς τρύπες και εγκοπές. Η αντικατάσταση των κρυστάλλων είναι εύκολη χωρίς να δημιουργούνται φθορές στο δάπεδο ή στο ίδιο το σύστημα. Το ύψος του κρυστάλλου μπορεί να φθάσει έως 120 cm.

Τα προφίλ αυτά είναι διαθέσιμα σε φυσική ανοδίωση και απομίμηση ανοξείδωτου σατινέ, ενώ μπορεί να βαφτεί σε οποιαδήποτε ηλεκτροστατική βαφή RAL. Τα καπάκια που καλύπτουν τις βάσεις εξωτερικά είναι μόνο οβάλ διατομής. Tο τελείωμα μπορεί να είναι σκέτο γυαλί με ειδική λείανση ή να έχει κουπαστή αλουμινίου διαφόρων σχημάτων.Οι βάσεις είναι διαιρούμενες, κράματος αλουμινίου EN AW 6060 T66 και βιδώνονται ανά διαστήματα σε σταθερό έδαφος με μεταλλικά βύσματα διάστασης Μ10 έως Μ12 από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Χρήση & Εφαρμογές

Κατάλληλο για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου σε μπαλκόνια ή οπουδήποτε απαιτείται η χρήση κάγκελου. Προαιρετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταινίες LED εσωτερικά της βάσης, ώστε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο εφέ φωτισμού μέσω του τζαμιού.

Πλεονεκτήματα

 • Καινοτόμος σχεδιασμός : Η στήριξη του κρυστάλλου μέσω της μεταλλικής βάσης, χωρίς τη χρήση κάθετων κολώνων αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ευρεσιτεχνίες της εταιρίας μας (Αριθμός ευρεσιτεχίας 1006675).
 • Μίνιμαλ αισθητική : Σχεδιασμός που μεγιστοποιεί την επιφάνεια του τζαμιού και εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα. Η στήριξη του κρυστάλλου επιτυγχάνεται αποκλειστικά μέσω της βάσης συγκράτησης και έτσι δεν απαιτούνται κάθετα στοιχεία ή επιπλέον μεταλλικά στηρίγματα.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Τύπος στήριξης
  Βάση στήριξης Sali-Base
  Εξωτερική διατομή
  Οβάλ

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.