Γυάλινο κάγκελο SB 1210

Χρήση: Κατάλληλο για δημιουργία γυάλινου στηθαίου σχετικά μεγαλύτερου ύψους.

Χαρακτηριστικά: Πάχος υάλωσης 16-21,6mm. Κρύσταλλα triplex ή triplex securite. Καπάκι αλουμινίου (επικάλυψης βάσης) τετράγωνης ή οβάλ διατομής.

Βασικές διαστάσεις: ΄Υψος 120mm, πλάτος 104mm.
Γυάλινο κάγκελο SB 1210
Γυάλινο κάγκελο SB 1210
Γυάλινο κάγκελο SB 1210
Γυάλινο κάγκελο SB 1210
Γυάλινο κάγκελο SB 1210
Γυάλινο κάγκελο SB 1210

Περιγραφή

Περιγραφή

Πρωτοποριακό σύστημα στερέωσης κρυστάλλων χωρίς κάθετες κολώνες με προφίλ αλουμινίου 120x100mm για την δημιουργία γυάλινων στηθαίων προς τοποθέτηση σε τελικό δάπεδο με τη βοήθεια ενιαίου οδηγού που διευκολύνει την τοποθέτηση και χαρίζει ομοιόμορφο φινίρισμα χάρη στο ενσωματωμένο λάστιχο στην εσοχή του προφίλ επικάλυψης. Στηρίζει κάθετα υαλοπίνακα 20mm triplex ή triplex ασφαλείας με διαφανή ή χρωματιστή μεμβράνη χωρίς τρύπες και εγκοπές. Η αντικατάσταση των κρυστάλλων είναι εύκολη χωρίς να δημιουργούνται φθορές στο δάπεδο ή στο ίδιο το σύστημα. Το ύψος του κρυστάλλου μπορεί να φθάσει τα 110 cm.

Tο τελείωμα μπορεί να είναι σκέτο γυαλί με ειδική λείανση ή να έχει κουπαστή αλουμινίου διαφόρων σχημάτων. Η βάση μπορεί να καλυφθεί με καπάκι δύο ειδών: οβάλ και ορθογωνικής διατομής, τα οποία μπορούν να ανοδιωθούν (φυσική ανοδίωση ή απομίμηση inox σατινέ) καθώς και να βαφτούν σε οποιαδήποτε ηλεκτροστατική απόχρωση RAL. Οι βάσεις είναι διαιρούμενες, κράματος αλουμινίου EN AW 6060 T66 και βιδώνονται ανά διαστήματα σε σταθερό έδαφος με μεταλλικά βύσματα διάστασης Μ10 έως Μ12 από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Χρήση & Εφαρμογές

Κατάλληλο για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου σε μπαλκόνια ή οπουδήποτε απαιτείται η χρήση κάγκελου. Προαιρετικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ εντυπωσιακό εφέ χρησιμοποιήσουμε ταινίες LED εσωτερικά της βάσης. με τον τρόπο αυτό το το φως που εκπέμπεται διαχέεται από τις άκρες του τζαμιού, ενώ η επιφάνειά του διατηρεί την διαφάνειά της.

Πλεονεκτήματα

 • Καινοτόμος σχεδιασμός : Η στήριξη του κρυστάλλου μέσω της μεταλλικής βάσης, χωρίς τη χρήση κάθετων κολώνων αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ευρεσιτεχνίες της εταιρίας μας (Αριθμός ευρεσιτεχίας 1006675).
 • Μίνιμαλ αισθητική : Μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Η στήριξη του κρυστάλλου επιτυγχάνεται αποκλειστικά μέσω της βάσης συγκράτησης και έτσι δεν απαιτούνται κάθετα στοιχεία.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Οδηγίες συναρμολόγησης (video)

  Οδηγίες συναρμολόγησης (pdf)

  Τύπος στήριξης
  Βάση στήριξης Sali-Base
  Εξωτερική διατομή
  Οβάλ
  Τετράγωνη

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.