Γυάλινος ανεμοφράκτης OPEN AIR

Χρήση: Σε εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται περιμετρικά διαχωριστικά.

Λειτουργία:UP-DOWN: Πιέζοντας ελαφρώς το κρύσταλλο σηκώνεται.

Χαρακτηριστικά: Σταθερό τμήμα Tempered glass 4.4.4 PVB
Κινούμενο τμήμα Monolithic glass 6 mm, διακριτικά προφίλ αλουμινίου.

Βασικές διαστάσεις: Διάσταση κολώνας (50x100) mm
Γυάλινος ανεμοφράκτης με ζαρντινιέρα & ροδάκια MW 40 FP
Γυάλινος ανεμοφράκτης με ζαρντινιέρα & ροδάκια MW 40 FP
Γυάλινος ανεμοφράκτης με ζαρντινιέρα & ροδάκια MW 40 FP

Περιγραφή

Περιγραφή

Το σύστημα Open Air διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: OA 1600, OA 1800 και OA 2000, ανάλογα με το ύψος. Κάθε εκδοχή είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά πλάτη: 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 1800 mm και 2000 mm. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις του συστήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γωνιακές κατασκευές, είτε είναι εσωτερικές είτε εξωτερικές κατασκευές γωνιών 90°. Προσφέρονται πληθώρα επιλογών, όπως κουπαστή, τραβέρσα, βάση τρόλεϊ, υποστήριξη για πρόσθετη στεγανοποίηση και επιπρόσθετα προφίλ, προσδίδοντας επιπρόσθετη αξία και παρέχοντας πλήρη ικανοποίηση στον πελάτη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Χρήση & Εφαρμογές

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε περιπτώσεις που υπάρχει οροφή, είτε ως απλός ανεμοφράκτης.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά Κομψό : Το λιγότερο ορατό πλαίσιο αλουμινίου προσδίδει minimal χαρακτήρα και αισθητική, ενώ η αρμονική ενσωμάτωση των υαλοπινάκων απελευθερώνει το μέγιστο του φυσικού φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον.
 • Εύκολο στη χρήση : Κάθε μοντέλο της σειράς Open Air μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει με μία απλή κίνηση. Είναι σχεδιασμένα για εύκολο και ευέλικτο χειρισμό.
 • Ελαφρύ & Στιβαρό :Το πλαίσιο κάθε μοντέλου της σειράς Open Air είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, εξοπλισμένο με γυαλί ασφαλείας, θερμικά επεξεργασμένο στο σταθερό μέρος και triplex στο κινούμενο τμήμα. Τα μοντέλα Open Air παρουσιάζουν αποδεδειγμένα εξαιρετική αντοχή σε εξωτερική πίεση.
 • Μοναδική Προστασία :Όλα τα μοντέλα της σειράς Open Air συμπεριφέρονται εξαιρετικά καλά σε υπαίθριους χώρους παρέχοντας ηχομείωση και υψηλή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες.
 • Εύκολη Εγκατάσταση :Τα μοντέλα Open Air είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να βοηθούν τον εγκαταστάτη να απολαμβάνει τα οφέλη μιας γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης σε όλα τα στάδια από τη μεταφορά έως και την τοποθέτηση τους.
 • Πιστοποιημένο & Εγκεκριμένο :Το σύστημα Open Air έχει πιστοποιηθεί από αξιόλογα εργαστήρια δοκιμών για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης. .
 • Είδος ανεμοφράκτη
  Ανοιγόμενος
  Τύπος στερέωσης
  Αποσπώμενος με ροδάκια

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.