Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο MW 40 DUO

Χρήση: Κατάλληλο για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Λειτουργία: Xειροκίνητη λειτουργία. Δύο κινητά φύλλα τα οποία σύρονται, αφήνοντας ακάλυπτο το κεντρικό τμήμα του ανοίγματος.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου, χειροκίνητη λειτουργία με τον υαλοπίνακα να λειτουργεί ως αντίβαρο.
Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο MW 40 DUO
Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο MW 40 DUO
Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο MW 40 DUO
Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο MW 40 DUO
Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο MW 40 DUO

Περιγραφή

Περιγραφή

Το ανασυρόμενο σύστημα RW40-DUO αποτελείται από τέσσερις υαλοπίνακες - δύο σταθερούς και δύο κινητούς. Κατά το άνοιγμα, οι κινητοί υαλοπίνακες - που βρίσκονται στη μέση - σύρονται και μαζεύουν μπροστά από τους σταθερούς. Σηκώνοντας τον άνω κινητό υαλοπίνακα, ο κάτω κινητός κατεβαίνει έτσι ώστε να απελευθερώσουν το μισό του συνολικού ανοίγματος. Θα σας προσφέρει εξαιρετική εργονομία καθώς συνδυάζει λείες γυάλινες επιφάνειες, που επιτρέπουν την εισχώρηση του φυσικού φωτός εντός του κτιρίου, καθώς και απόλυτα εργονομικό σχεδιασμό. Αποτελείται από κολώνες αλουμινίου διαστάσεων 40*80mm, εντός των οποίων τοποθετούνται συρματόσχοινα. Προσαρμοζόμενο στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου ξεχωριστά, κατασκευάζεται στις εκάστοτε διαστάσεις ενώ, ταυτόχρονα, προσφέρει ποικιλία επιλογών ηλεκτροστατικών βαφών.

Χρήση & Εφαρμογές

Πληθώρα εφαρμογών, κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, καντίνες). Κατάλληλο για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με συρόμενα τζάμια.

Πλεονεκτήματα

 • Έξυπνη επιλογή υλικών : Υλικά υψηλής αντοχής - αλουμίνιο και γυαλί - που αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη προστασία του χώρου.
 • Μίνιμαλ αισθητική : Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια.
 • Τεχνικό φυλλάδιο

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Λειτουργία
  Χειροκίνητη
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.