Γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο RW 80 e

Χρήση: Ιδανικό για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο πάρκινγκ.

Λειτουργία: Ηλεκτροκίνητη λειτουργία. Ένα κινητό φύλλο το οποίο σύρεται - είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω - και παρκάρει πίσω από το σταθερό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου, ηλεκτροκινητη λειτουργία με μοτέρ.
Γυάλινη γκιλοτίνα RW 80 e
Γυάλινη γκιλοτίνα RW 80 e
Γυάλινη γκιλοτίνα RW 80 e

Περιγραφή

Περιγραφή

Το ηλεκτροκίνητο ανασυρόμενο γυάλινο παράθυρο RW80e αποτελείται από ένα κινητό πλαίσιο και ένα ή δύο σταθερά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το κινητό πλαίσιο σύρεται και αποθηκεύεται πίσω από το σταθερό. Ιδανικό για προσόψεις καταστημάτων, λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, προστατεύει το χώρο από τη ζέστη ή τον κρύο, τον αέρα και το θόρυβο. Προσαρμοζόμενο στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου, ο σχεδιασμός του μεγιστοποιεί την γυάλινη επιφάνεια χωρίς να χρησιμοποιεί πλαίσιο. Η κίνηση επιτυγχάνεται με τη χρήση ηλεκτρικού μοτέρ το οποίο βρίσκεται σε κουτί αλουμινίου στο άνω μέρος της κατασκευής.

Χρήση & Εφαρμογές

Μεγάλο εύρος εφαρμογών, είτε σε επαγγελματικούς χώρους, είτε σε κατοικίες. Ιδανικό για το περιμετρικό κλείσιμο περιβάλλοντα χώρου εστίασης ή βεράντας. Κατά το άνοιγμα - εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω - δημιουργεί ένα γυάλινο στηθαίο. Αντίστοιχα, εάν το σταθερό βρίσκεται στο πάνω μέρος, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε πάγκο.

Πλεονεκτήματα

 • Έξυπνη επιλογή υλικών : Υλικά υψηλής αντοχής - αλουμίνιο και γυαλί - που αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα και προστασία του χώρου
 • Σχεδιαστική ευελιξία: Ποικιλία τρόπων διαρύθμισης των πάνελ: είτε ένα σταθερό πλαίσιο (στο πάνω ή στο κάτω μέρος) και ένα κινητό, είτε δύο σταθερά και ένα κινητό.
 • Μίνιμαλ αισθητική : Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια.
 • Video Gallery

  Τεχνικό φυλλάδιο

  Οδηγίες τοποθέτησης

  Υαλοπίνακες
  Μονοί
  Λειτουργία
  Ηλεκτροκίνητη
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.