Γυάλινη κινητή οροφή S-GR

Χρήση: Σε χώρους που είναι επιθυμητή η διέλευση φυσικού φωτός και αέρα μέσω της οροφής.

Λειτουργία: Πατώντας το κουμπί τα κινητά μέρη του συστήματος σύρονται και παρκάρουν κάτω από το σταθερό.

Χαρακτηριστικά: Διπλoί structural υαλοπίνακες, σκελετός αλουμινίου, ηλεκτροκίνητος μηχανισμός.
SUNNY S-GR
SUNNY S-GR
SUNNY S-GR
SUNNY S-GR
SUNNY S-GR
SUNNY S-GR
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY S-GR
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
Γυάλινη κινητή οροφή SUNNY
SUNNY S-GR

Περιγραφή

Περιγραφή

Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή S-GR αποτελεί ένα από τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα της Salinox. Θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε πλήρως τον χώρο σας, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, παρέχοντας εξαιρετική μόνωση και προστασία. Φτιαγμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας είναι σε θέση να αντέξει φορτία ανέμου, νερού και χιονιού, χωρίς να διακινδυνεύει η ασφάλεια και η άνεσή σας. Με πτυσσόμενα πάνελ που να μπορούν να ανασυρθούν και να αφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο άνοιγμα, επιτρέπει την ανεμπόδιστη θέα στον ουρανό και την πλήρη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός και αέρα.

Η γυάλινη οροφή κατασκευάζεται με προφίλ αλουμινίου που μπορούν να ανοδιωθούν ή να βαφτούν σε μεγάλη ποικιλία ηλεκτροστατικών βαφών. Τα κρύσταλλα είναι διπλά - ασφαλείας και τρίπλεξ - ώστε να προσδώσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ ο άνω υαλοπίνακας είναι κατασκευασμένος με τη μέθοδο της δομικής επικόλλησης (structural) προκειμένου να αποτρέπει τη δημιουργία φράγματος για πιθανή εισχώρηση των υδάτων.

Η συρόμενη οροφή επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή χρήση πάνελ, μειώνοντας το οπτικό εμπόδιο μεταξύ εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου. Αυτόματα ηλεκτρικά μοτέρ ανασύρουν τα κρύσταλλα, αποκαλύπτοντας τα δύο τρίτα του ανοίγματος, με ομαλή και ποιοτική κίνηση, προσδίδοντας ακόμα περισσότερα στην αισθητική της κατασκευής. Κάθε κομμάτι της γυάλινης οροφής μπορεί να μαζευτεί ανεξάρτητα, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να ανοίξετε τμηματικά την επιφάνεια κάλυψης. Το μήκος των τραβερσών φτάνει τα 7,5 μέτρα. Οι οροφές εκτός αυτών των ορίων κατασκευάζονται ως δίρριχτες.

Χρήση & Εφαρμογές

Η συρόμενη γυάλινη οροφή αποτελεί ιδανική λύση οπουδήποτε είναι επιθυμητός ο φυσικός φωτισμός και αερισμός εντός του κτιρίου, όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, δημόσια κτήρια, κατοικίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για την κάλυψη φωταγωγών αλλά και για κατασκευή κήπου / βεράντας, εφόσον συνδυαστεί με κάποια από τις σειρές πτυσσόμενων πορτών ή ανασυρόμενων παραθύρων της Salinox.

Πλεονεκτήματα

 • Έξυπνη επιλογή υλικών : Υλικά υψηλής αντοχής - αλουμίνιο και γυαλί - που αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα και προστασία του χώρου
 • Καινοτόμος σχεδιασμός : Οι τραβέρσες αλουμινίου που απαρτίζουν το σύστημα γυάλινης ανοιγόμενης οροφής διαθέτουν εξελιγμένο σύστημα απορροής των ομβρίων υδάτων. Ταυτόχρονα, οι διπλοί υαλοπίνακες κατασκευάζονται με τη μέθοδο της δομικής επικόλλησης. Αυτό σημαίνει πως ο υαλοπίνακας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το προφίλ αλουμινίου έτσι ώστε να μη δημιουργεί λούκι. Το γεγονός αυτό συμβάλλει τόσο στην προστασία της οροφής από πιθανή εισχώρηση των υδάτων, όσο και στη διατήρηση της καθαρότητας του συστήματος.
 • Σχεδιαστική ευελιξία: Η ανοιγόμενη γυάλινη οροφή δύναται να κατασκευαστεί στις εκάστοτε διαστάσεις του οικοδομικού ανοίγματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου προσαρμόζεται ο αριθμός και η διαμόρφωση των πλαισίων. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του αριθμού των πάνελ που θα κατασκευαστούν ως ανοιγόμενα. Για παράδειγμα, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος των υλικών, μπορούμε να επιλέξουμε να ανοίγουν μόνο τα μισά πάνελ χωρίς να επηρεάζεται η οπτική αρμονία της κατασκευής.
 • Βιοκλιματική δόμηση : Η γυάλινη συρόμενη οροφή συμβάλλει στην εκμετάλλευση του ηλιακού φωτός ώστε να χαρίσει φυσικό φωτισμό στο κτίσμα, γεγονός που επηρεάζει την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας και περιορίζει την περιβαλλοντική επιβάρυνση.
 • Υγιεινό περιβάλλον : Η αξιοποίηση του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού και του εξωτερικού αέρα μέσω της γυάλινης ανοιγόμενης οροφής βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία των χρηστών του κτιρίου. Παράλληλα, ο εξωτερικός αέρας διεισδύει στο χώρο λειτουργώντας ως φυσικός δροσισμός που είναι απαραίτητος για την καλή υγεία - ειδικά εφόσον περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στα κτίρια.
 • Ευχάριστη ατμόσφαιρα : Η γυάλινη οροφή, εφόσον χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα κρύσταλλα, συνεισφέρει στη σωστή κατανομή του φωτός μέσα στους χώρους του κτιρίου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες οπτικής άνεσης και συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου.
 • Μίνιμαλ αισθητική : Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια της οροφής με τη χρήση structural υαλοπινάκων.
 • Video Gallery

  Τεχνικό φυλλάδιο

  Είδος Οροφής
  Ανοιγόμενη
  Προφίλ Αλουμινίου
  Χωρίς θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.