Γυάλινη κινητή οροφή με θερμοδιακοπή T-SR

Χρήση: Σε χώρους που είναι επιθυμητή η διέλευση φυσικού φωτός και αέρα μέσω της οροφής και έχουν επιπλέον απαιτήσεις βιοκλιματικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Λειτουργία: Πατώντας το κουμπί τα κινητά μέρη του συστήματος σύρονται και παρκάρουν κάτω από το σταθερό.

Χαρακτηριστικά: Διπλoί structural υαλοπίνακες, σκελετός αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ηλεκτροκίνητος μηχανισμός.
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
Γυάλινη κινητή οροφή με θερμοδιακοπή EUPHORIA
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR
 Thermally broken sliding glazed roof T-GR

Περιγραφή

Περιγραφή

Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή T-GR αποτελεί τη Νο 1 πρόταση της εταιρίας μας στον τομέα των γυάλινων οροφών. Κατασκευασμένη από θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου είναι σε θέση να προσφέρει απόλυτη προστασία από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και να βελτιώσει σημαντικά το δείκτη ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου. Αυτή η εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή μπορεί, με το πάτημα ενός κουμπιού, να σας προσφέρει όλα τα οφέλη του υπαίθριου χώρου. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της προσδίδει στυλιστική υπεροχή στους χώρους όπου τοποθετείται, παραμένοντας απόλυτα στεγανή, ακόμα και σε συνθήκες δυνατής βροχής με άνεμο.

Η συρόμενη γυάλινη οροφή αποτελείται από τραβέρσες αλουμινίου πάνω στις οποίες στηρίζονται οι υαλοπίνακες που απαρτίζουν το σύστημα. Ηλεκτρικά μοτέρ σύρουν με τη βοήθεια ιμάντων τα κινητά πλαίσια τα οποία παρκάρουν κάτω από το αντίστοιχο σταθερό, ελευθερώνοντας τα δύο τρίτα του συνολικού ανοίγματος. Έχει απόλυτα ομαλή κίνηση χάρη στο σύστημα πολλαπλών ρουλεμάν που διαθέτει. Κατασκευάζεται με structural υαλοπίνακες που συμβάλλουν στην απορροή των ομβρίων υδάτων, καθώς δε δημιουργούν φράγμα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν ένα minimal, σύγχρονο design.

Χρήση & Εφαρμογές

Αμέτρητο πλήθος εφαρμογών, σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Ο ενεργειακός σχεδιασμός της οροφής την καθιστά ιδανική λύση ακόμα και για εσωτερικό κατοικίας. Επίσης, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για χρήση σε δημόσια κτήρια, όπως σχολεία και νοσοκομεία, και μάλιστα αποτελεί ιδανική επιλογή καθώς μειώνει τις ενεργειακές απαιτήσεις του χώρου ενώ, ταυτόχρονα, συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και της ψυχολογικής διάθεσης των χρηστών του κτιρίου.

Πλεονεκτήματα

 • Οικολογικός σχεδιασμός : Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή T-GR απαρτίζεται από θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου. Συνδυάζοντας τα προφίλ αυτά με ενεργειακούς υαλοπίνακες πετυχαίνουμε εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας με τεράστιο περιβαλλοντολογικό αλλά και οικονομικό όφελος.
 • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες : Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή με θερμοδιακοπή και ενεργειακούς υαλοπίνακες εξασφαλίζει συνθήκες θερμικής άνεσης εντός των κτιρίων.
 • Υγιεινό περιβάλλον : Η αξιοποίηση του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού και του εξωτερικού αέρα μέσω της γυάλινης ανοιγόμενης οροφής βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία των ανθρώπων. Παράλληλα, ο εξωτερικός αέρας διεισδύει στο χώρο λειτουργώντας ως φυσικός δροσισμός που είναι απαραίτητος για την καλή υγεία - ειδικά εφόσον περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στα κτίρια.
 • Ευχάριστη ατμόσφαιρα : Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή με θερμοδιακοπή, εφόσον χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα ανακλαστικά κρύσταλλα, συνεισφέρει στη σωστή κατανομή του φωτός μέσα στους χώρους του κτιρίου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες οπτικής άνεσης και συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου.
 • Καινοτόμος σχεδιασμός : Το σύστημα γυάλινης ανοιγόμενης οροφής αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες της Salinox (pattent No 1009052). Οι τραβέρσες αλουμινίου που απαρτίζουν το σύστημα διαθέτουν εξελιγμένο σύστημα απορροής των ομβρίων υδάτων. Ταυτόχρονα, οι διπλοί υαλοπίνακες κατασκευάζονται με τη μέθοδο της δομικής επικόλλησης. Αυτό σημαίνει πως ο υαλοπίνακας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το προφίλ αλουμινίου έτσι ώστε να μη δημιουργεί λούκι. Το γεγονός αυτό συμβάλλει τόσο στην προστασία της οροφής από πιθανή εισχώρηση των υδάτων, όσο και στη διατήρηση της καθαρότητας του συστήματος.
 • Μίνιμαλ αισθητική : Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια της οροφής με τη χρήση structural υαλοπινάκων.
 • Σχεδιαστική ευελιξία : Η ανοιγόμενη γυάλινη οροφή δύναται να κατασκευαστεί στις εκάστοτε διαστάσεις του οικοδομικού ανοίγματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου προσαρμόζεται ο αριθμός και η διαμόρφωση των πλαισίων. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του αριθμού των πάνελ που θα κατασκευαστούν ως ανοιγόμενα. Για παράδειγμα, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος των υλικών, μπορούμε να επιλέξουμε να ανοίγουν μόνο τα μισά πάνελ χωρίς να επηρεάζεται η οπτική αρμονία της κατασκευής.
 • Video Gallery

  Τεχνικό φυλλάδιο

  CERTIFICATIONS - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

  Είδος Οροφής
  Ανοιγόμενη
  Προφίλ Αλουμινίου
  Με θερμοδιακοπή

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.