Γυάλινη αξονική πόρτα - FLEX DOOR

Χρήση: Γυάλινη πόρτα εσωτερικού χώρου.

Χαρακτηριστικά: Κατά το άνοιγμα, περιστρέφεται και ταυτόχρονα σύρεται. Έτσι, μπορεί να παραμείνει ένα τμήμα της στο ένα δωμάτιο και το υπόλοιπο στο άλλο δωμάτιο. Φέρει κρύσταλλο πάχους 10mm.

Γυάλινη αξονική πόρτα - FLEX DOOR
Γυάλινη αξονική πόρτα - FLEX DOOR
Γυάλινη αξονική πόρτα - FLEX DOOR
Γυάλινη αξονική πόρτα - FLEX DOOR

Περιγραφή

Περιγραφή

Η flex door είναι ένα απόλυτα ευέλικτο σύστημα γυάλινης ανοιγόμενης πόρτας. Αποτελεί μια ακόμα καινοτομία της εταιρίας μας και είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρούς χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η πόρτα, κατά το άνοιγμα περιστρέφεται, ενώ ταυτόχρονα μετατοπίζεται. Έτσι, καταλαμβάνει ποσοστό του χώρου (το οποίο μπορούμε να προεπιλέξουμε) και στα δύο δωμάτια τα οποία χωρίζει.

Χρήση & Εφαρμογές

Το σύστημα flex door είναι ιδανική επιλογή για μικρούς, περιορισμένους χώρους, όπως μπάνια ή wc. Χάρη στην ευελιξία κατασκευής της, βοηθά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των χώρων, δίνοντας μια εξαιρετική λύση για τη διαμόρφωση του χώρου στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο γυμναστήριο και οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη μιας έξυπνης γυάλινης κατασκευής.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιαστική ευελιξία : Η flex door χαρίζει απόλυτη ευελιξία και μας βοηθά να διαμορφώσουμε το χώρο μας κάτω από όποιους περιορισμούς.
 • Μοντέρνος σχεδιασμός : Ο σχεδιασμός της συνάδει απόλυτα με το μοντέρνο, βιομηχανικό στύλ και εναρμονίζεται άψογα με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας μας, σε περίπτωση που αυτά τοποθετηθούν στον ίδιο χώρο.
 • Video Gallery

  Τεχνικό φυλλάδιο

   

  Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

  *Όνομα:
  *Επώνυμο:
  *Email:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  Τα σχόλια σας:
  Hidden (catchURL):
   

  **Συμπληρώνοντας την φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε
  τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.