Μελέτη - Τριδιάσταστη Φωτορεαλιστική Σχεδίαση καταστήματος

Μελέτη - Τριδιάσταστη Φωτορεαλιστική Σχεδίαση καταστήματος ΟΠΑΠ. Η πρόταση της Salinox περιλαμβάνει περιμετρικό κλείσιμο του εξωτερικού χώρου του καταστήματος με πτυσσόμενα συστήματα F7 και FBcr καθώς και συρόμενους γυάλινους ανεμοφράκτες MW40. Η λύση αυτή θα αναβαθμίσει αισθητά τον υφιστάμενο χώρο, ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει προστασία από το κρύο και τον αέρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι πόρτες μπορούν πολύ εύκολα να αποθηκευτούν στο πλάι αφήνοντας το χώρο να δροσίζεται ελεύθερα. 

Στη μπροστινή όψη προτείνουμε την εγκατάσταση γυάλινων ανεμοφρακτών μέχρι τη μέση της πλευράς, όπου μπροστά θα τοποθετηθούν ζαρντινιέρες. Το υπόλοιπο τμήμα θα κλειστεί με πτυσσόμενα κρύσταλλα που θα παρκάρουν εύκολα στο πλάι, αφήνοντας ελεύθερη την είσοδο του καταστήματος.

Στη δεξιά πλευρά της αυλής, μπροστά από την ψηλή πέτρινη μάντρα προτείνουμε την τοποθέτηση γυάλινης φυσαρμόνικας με μονά τζάμια πάχους 10mm. 

 προφίλ αλουμινίου

 

Στην αριστερή πλευρά προτείνουμε την τοποθέτηση του συστήματος FBcr που είναι ιδανικό για ανοίγματα χαμηλού ύψους, καθώς διαθέτει οδηγό στο κάτω μέρος που στηρίζεται στο υφιστάμενο στηθαίο.

 

προφίλ αλουμινίου