Γυάλινη ανοιγόμενη οροφή σε κεραμοσκεπή

Χάρη στην πολυετή εμπειρία της Salinox, το σύστημα γυάλινης οροφής T-SR ενσωματώθηκε σε κεραμοσκεπή, δημιουργώντας ένα μεγάλο παράθυρο οροφής στο εσωτερικό της κατοικίας. Οι τραβέρσες αλουμινίου προεκτάθηκαν τόσο ώστε κατά το άνοιγμα της οροφής, τα τζάμια κρύβονται κάτω από την κεραμοσκεπή, ελευθερώνοντας όλο το άνοιγμα. 

Γυάλινες οροφές

Στις τρεις πλευρές περιμετρικά του καθιστικού τοποθετήθηκαν πτυσσόμενες πόρτες F4 thermo, οι οποίες μπορούν να μαζεύουν και να αποθηκεύονται στην άκρη. Με τον τρόπο αυτό, το καθιστικό μετατρέπεται σε ημιυπαίθριο χώρο. Το πτυσσόμενο σύστημα F4 thermo διαθέτει θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου και διπλά, ενεργειακά τζάμια και έτσι εξασφαλίζει την απαιτούμενη ενεργειακή απόδοση.

Η συρόμενη γυάλινη οροφή T-SR είναι πιστοποιημένη στην υδατοστεγάνωση, την αεροπερατότητα και την αντίσταση σε φορτία αέρα. Έτσι, καλύπτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την εφαρμογή της σε εσωτερικούς χώρους. Τα θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου παρέχουν θερμομόνωση, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και κατ'επέκταση προστατεύουν το περιβάλλον. Η γυάλινη οροφή έχει ενεργειακά τζάμια, βοηθώντας έτσι στη προστασία του κτιρίου από τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα μας προφυλάσσει σε σημαντικό βαθμό από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Γυάλινες οροφές

Με την εφαρμογή της γυάλινης οροφής T-SR της Salinox προσφέρεται απρόσκοπτη θέα και ο χώρος πλημμυρίζει με φως. Τη ίδια στιγμή, η οροφή μπορεί να μαζέψει και να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του καθαρού αέρα που είναι πολύτιμος για την υγεία μας. Ο διαχρονικός και minimal σχεδιασμός της συμβάλει στην άρτια ενσωμάτωσή της σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ.  

 ΔΕΙΤΕ TO VIDEO

Συρόμενη οροφή με θερμοδιακοπή