Μελέτη κατασκευής νέου εκθεσιακού χώρου και γραφείων της εταιρίας μας στη Νυρεμβέργη! Ο χώρος θα φιλοξενεί αρκετά από τα προϊόντα της εταιρίας μας, όπως τη γυάλινη οροφή και τις πτυσσόμενες πόρτες, καθώς και τρία γραφεία.

 

Το ΜW40 DUO  είναι ένα γυάλινο ανασυρόμενο σύστημα αποτελούμενο από τέσσερα κρύσταλλα - δύο σταθερά και δύο κινούμενα. Τα δύο ενδιάμεσα κρύσταλλα σύρονται με τη χρήση συρματόσχοινου και μαζεύουν μπροστά από τα αντίστοιχα σταθερά. Κατεβάζοντας το ένα κρύσταλλο, σηκώνεται και το άλλο, επιτρέποντας στη μισή επιφάνεια να παραμείνει ακάλυπτη. Φέρει κολώνες αλουμινίου διατομής 40*80mm και κρύσταλλα πάχους 10mm.

Πρόταση κατασκευής επίγειου παραδείσου! 3d φωτορεαλιστικά σχέδια μιας πανέμορφης αυλής με προϊόντα της Salinox! Eκεί που η αισθητική συναντά την εργονομία και απολαμβάνουμε όλα τα πλεονεκτήματα της φύσης κάτω από όποιες καιρικές συνθήκες. Η κατασκευή αποτελείται από γυάλινη ανοιγόμενη οροφή, συρόμενους ανεμοθραύστες με γλάστρες καθώς και γυάλινες φυσαρμόνικες.

Το επάλληλο σύστημα SD18 αποτελείται από τρεις υαλοπίνακες οι οποίοι γλιστρούν εντός ενός περιμετρικού προφίλ αλουμινίου. Το σύστημα διαθέτει οδηγό αλουμινίου τριών θέσεων, οι διαστάσεις του οποίου είναι 18x90mm, ενώ οι μπάζες αλουμινίου που συγκρατούν τους υαλοπίνακες είναι 50mm. Το πάχος των κρυστάλλων είναι 10mm. Στις κάθετες πλευρές τοποθετούνται προφίλ αλουμινίου 14mm που φέρουν υποδοχές για βουρτσάκια.

Μελέτη - Τριδιάσταστη Φωτορεαλιστική Σχεδίαση καταστήματος ΟΠΑΠ. Η πρόταση της Salinox περιλαμβάνει περιμετρικό κλείσιμο του εξωτερικού χώρου του καταστήματος με πτυσσόμενα συστήματα F7 και FBcr καθώς και συρόμενους γυάλινους ανεμοφράκτες MW40. Η λύση αυτή θα αναβαθμίσει αισθητά τον υφιστάμενο χώρο, ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει προστασία από το κρύο και τον αέρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι πόρτες μπορούν πολύ εύκολα να αποθηκευτούν στο πλάι αφήνοντας το χώρο να δροσίζεται ελεύθερα. 

Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση γυάλινης ανοιγόμενης οροφής σε συνδυασμό με ανασυρόμενα συστήματα σε παραδοσιακή κατοικία στην Αράχωβα. Τόσο η  οροφή Euphoria όσο και οι γκιλοτίνες RW100-T κατασκευάζονται με θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου και διπλά ενεργειακά τζάμια, ώστε να διατηρούν το χώρο απόλυτα προστατευμένο από το κρύο ή τη ζέστη. Τα συστήματα λειτουργούν ηλεκτρικά, παρέχοντας απόλυτη εργονομία..

Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρίας μας στην καφετέρια ANASSA στο Λουτράκι. Στον επάνω όροφο έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο συστήματα, ένα συρόμενο και ένα ανασυρόμενο RW60. Στο ισόγειο έχουν εγκατασταθεί πτυσσόμενες πόρτες F4 με διπλά τζάμια. Στις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις βλέπουμε πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος μετά και την τοποθέτηση της γυάλινης οροφής και των πτυσσόμενων πορτών F2. Το κατάστημα θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα τραπέζια τους χειμερινούς μήνες ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Ανεμοφράκτης με ζαρντινιέρα

Γυάλινος σταθερός ανεμοφράκτης, ειδικά σχεδιασμένος για την περίφραξη των εξωτερικών χώρων εστίασης. Κατασκευάζεται με ενσωματωμένο σιδερένιο κουτί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλάστρα ή ως κάθισμα. Στο κάτω μέρος διαθέτει ροδάκια για την εύκολη απομάκρυνσή του. Το σύστημα αποτελείται από αλουμίνιο και γυαλί πάχους οκτώ έως δέκα χιλιοστών. Η ζαρντινιέρα κατασκευάζεται από γαλβανισμένο σίδηρο.

Σύστημα συρόμενης οροφής με προφίλ αλουμινίου που μπορούν να συγκρατήσουν κρύσταλλο ή πολυκαρβονικό πάνελ συνολικού πάχους έως 12mm.Εξελιγμένο σύστημα για την απορροή των υδάτων, κολώνες αλουμινίου και ηλεκτρικά μοτέρ. Διαθέσιμο σε φυσική ανοδίωση, ηλεκτροστατικές βαφές (RAL, μεταλλικά, απομιμήσεις ξύλου).

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO

Προφίλ αλουμινίου για τη δημιουργία γυάλινου κάγκελου απ'ευθείας στο μπετό. Δημιουργεί ωφέλιμο θάλαμο διαστάσεων 130x55mm που μπορεί να χωρέσει τζάμι έως 38mm. Παρέχει εξαιρετική ασφάλεια, ποιότητα και ευκολία στη τοποθέτηση. Χωρίς απολύτως κανένα μεταλλικό στοιχείο μπορεί να στηρίξει ψηλά τζάμια, χαρίζοντας ανεμπόδιστη θέα.