Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση γυάλινης ανοιγόμενης οροφής σε συνδυασμό με ανασυρόμενα συστήματα σε παραδοσιακή κατοικία στην Αράχωβα. Τόσο η  οροφή Euphoria όσο και οι γκιλοτίνες RW100-T κατασκευάζονται με θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου και διπλά ενεργειακά τζάμια, ώστε να διατηρούν το χώρο απόλυτα προστατευμένο από το κρύο ή τη ζέστη. Τα συστήματα λειτουργούν ηλεκτρικά, παρέχοντας απόλυτη εργονομία..

Χάρη στην πολυετή εμπειρία της Salinox, το σύστημα γυάλινης οροφής T-SR ενσωματώθηκε σε κεραμοσκεπή, δημιουργώντας ένα μεγάλο παράθυρο οροφής στο εσωτερικό της κατοικίας. Οι τραβέρσες αλουμινίου προεκτάθηκαν τόσο ώστε κατά το άνοιγμα της οροφής, τα τζάμια κρύβονται κάτω από την κεραμοσκεπή, ελευθερώνοντας όλο το άνοιγμα. 

Στις τρεις πλευρές περιμετρικά του καθιστικού τοποθετήθηκαν πτυσσόμενες πόρτες F4 thermo, οι οποίες μπορούν να μαζεύουν και να αποθηκεύονται στην άκρη. Με τον τρόπο αυτό, το καθιστικό μετατρέπεται σε ημιυπαίθριο χώρο. Το πτυσσόμενο σύστημα F4 thermo διαθέτει θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου και διπλά, ενεργειακά τζάμια και έτσι εξασφαλίζει την απαιτούμενη ενεργειακή απόδοση.

Η συρόμενη γυάλινη οροφή T-SR είναι πιστοποιημένη στην υδατοστεγάνωση, την αεροπερατότητα και την αντίσταση σε φορτία αέρα. Έτσι, καλύπτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την εφαρμογή της σε εσωτερικούς χώρους. Τα θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου παρέχουν θερμομόνωση, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και κατ'επέκταση προστατεύουν το περιβάλλον. Η γυάλινη οροφή έχει ενεργειακά τζάμια, βοηθώντας έτσι στη προστασία του κτιρίου από τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα μας προφυλάσσει σε σημαντικό βαθμό από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Με την εφαρμογή της γυάλινης οροφής T-SR της Salinox προσφέρεται απρόσκοπτη θέα και ο χώρος πλημμυρίζει με φως. Τη ίδια στιγμή, η οροφή μπορεί να μαζέψει και να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του καθαρού αέρα που είναι πολύτιμος για την υγεία μας. Ο διαχρονικός και minimal σχεδιασμός της συμβάλει στην άρτια ενσωμάτωσή της σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ.  

 ΔΕΙΤΕ TO VIDEO

Συρόμενη οροφή με θερμοδιακοπή

Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρίας μας στην καφετέρια ANASSA στο Λουτράκι. Στον επάνω όροφο έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο συστήματα, ένα συρόμενο και ένα ανασυρόμενο RW60. Στο ισόγειο έχουν εγκατασταθεί πτυσσόμενες πόρτες F4 με διπλά τζάμια. Στις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις βλέπουμε πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος μετά και την τοποθέτηση της γυάλινης οροφής και των πτυσσόμενων πορτών F2. Το κατάστημα θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα τραπέζια τους χειμερινούς μήνες ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Σύστημα συρόμενης οροφής με προφίλ αλουμινίου που μπορούν να συγκρατήσουν κρύσταλλο ή πολυκαρβονικό πάνελ συνολικού πάχους έως 12mm.

Εξελιγμένο σύστημα για την απορροή των υδάτων, κολώνες αλουμινίου και ηλεκτρικά μοτέρ. Διαθέσιμο σε φυσική ανοδίωση, ηλεκτροστατικές βαφές (RAL, μεταλλικά, απομιμήσεις ξύλου).

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO

Συρόμενη οροφή FOS lite

Ανεμοφράκτης με ζαρντινιέρα

Γυάλινος σταθερός ανεμοφράκτης, ειδικά σχεδιασμένος για την περίφραξη των εξωτερικών χώρων εστίασης. Κατασκευάζεται με ενσωματωμένο σιδερένιο κουτί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλάστρα ή ως κάθισμα. Στο κάτω μέρος διαθέτει ροδάκια για την εύκολη απομάκρυνσή του. Το σύστημα αποτελείται από αλουμίνιο και γυαλί πάχους οκτώ έως δέκα χιλιοστών. Η ζαρντινιέρα κατασκευάζεται από γαλβανισμένο σίδηρο.

Η χρήση του γυαλιού στα κτίρια προσδίδει ανεπιτήδευτη κομψότητα και σύγχρονη αισθητική. Ανεξάρτητα από το ύφος της διακόσμησης που θα επιλέξουμε, η ενσωμάτωση γυάλινων επιφανειών αναβαθμίζει το ακίνητο, χαρίζοντας μια αυθεντική αίσθηση πολυτέλειας.

Καθώς υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές σχετικά με την εφαρμογή του αρχιτεκτονικού γυαλιού τόσο για τις οικίες όσο και για τους επαγγελματικούς χώρους, η προτίμηση μιας γυάλινης οροφής φαίνεται να είναι η κορυφαία εξ αυτών.

Πληθώρα διαθέσιμων επιλογών αναφορικά με τις γυάλινες οροφές που μπορεί να είναι σταθερές αλλά και συρόμενες, επικλινείς, πολυγωνικές, πυραμίδες αλλά και ίσιες, με μονούς, διπλούς ή ακόμα και τριπλούς υαλοπίνακες, το σίγουρο είναι ότι το βασικό υλικό κατασκευής της οροφής μας δεν μπορεί να είναι άλλο πέρα από το αλουμίνιο.

Και ενώ οι σταθερές οροφές χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες, η πλέον σύγχρονη πρόταση στην οποία εντοπίζονται τα περισσότερα πλεονεκτήματα δεν είναι άλλη από τις συρόμενες οροφές.

Ας δούμε παρακάτω τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές σχετικά με τα συστήματα γυάλινης συρόμενης οροφής, ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου μας:

 • Γυάλινη κινητή οροφή με θερμοδιακοπή
 • Χρήση: Σε χώρους που είναι επιθυμητή η διέλευση φυσικού φωτός και αέρα μέσω της οροφής. Ο ενεργειακός σχεδιασμός της οροφής την καθιστά ιδανική λύση ακόμα και για εσωτερικό κατοικίας.
 • Λειτουργία: Πατώντας το κουμπί τα κινητά πλαίσια σύρονται και παρκάρουν κάτω από τα σταθερά.
 • Χαρακτηριστικά: Σκελετός αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ηλεκτροκίνητος μηχανισμός. Μπορεί να έχει διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους 30 ή 50 χιλιοστών.
 • Συρόμενη Οροφή πλήρους ανοίγματος
 • Χρήση: Σε χώρους που είναι επιθυμητό το πλήρες άνοιγμα της οροφής. Προτείνεται κυρίως για μεγάλα οικοδομικά ανοίγματα, όπως η κάλυψη πισίνας.
 • Χαρακτηριστικά: Μονοί, διπλοί ή τριπλοί υαλοπίνακες, σκελετός αλουμινίου, ηλεκτροκίνητος μηχανισμός.

Οι γυάλινες οροφές της Salinox σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των γυάλινων κατασκευών, η σχεδιαστική ομάδα της Salinox θα σας δώσει τις πλέον σύγχρονες και εξατομικευμένες προτάσεις για την αρμονική και εργονομική ενσωμάτωση της γυάλινης οροφής σε κάθε χώρο.

Γυάλινες Οροφές Αλουμινίου

Προφίλ αλουμινίου για τη δημιουργία γυάλινου κάγκελου απ'ευθείας στο μπετό. Δημιουργεί ωφέλιμο θάλαμο διαστάσεων 130x55mm που μπορεί να χωρέσει τζάμι έως 38mm. Παρέχει εξαιρετική ασφάλεια, ποιότητα και ευκολία στη τοποθέτηση. Χωρίς απολύτως κανένα μεταλλικό στοιχείο μπορεί να στηρίξει ψηλά τζάμια, χαρίζοντας ανεμπόδιστη θέα. 

Συρόμενο διαφώτιστο άνοιγμα οροφής (skylight) σε μορφή θόλου, κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου και κρύσταλλα.

Οι υαλοπίνακες στηρίζονται σε προφίλ αλουμινίου (τραβέρσα) διαμορφωμένοι με μοίρες ώστε να δημιουργούν την αίσθηση του θόλου. 

Έτσι, κατά την κίνηση της οροφής, το συρόμενο τμήμα θα μετατοπίζεται, αφήνοντας ακάλυπτο το οικοδομικό άνοιγμα.

Οι διατομές αλουμινίου είναι προχρωματισμένες με ηλεκτροστατική βαφή «πούδρας» σε απόχρωση RAL.

Ο μηχανισμός κίνησης αποτελείται από κυλινδρικό μοτέρ, μεταλλική αλυσίδα, μεταλλικά ράουλα και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα μετάδοσης της κίνησης.

Το σύστημα φέρει διπλούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 30mm με την ακόλουθη σύνθεση: Ο εξωτερικός υαλοπίνακας πάχους 6mm είναι πλήρως θερμικά σκληρυμένος (tempered) και  ενεργειακός (low-e). Ο εσωτερικός υαλοπίνακας είναι στρωματοποιημένος (laminated) και αποτελείται από δύο υαλοπίνακες πάχους 4mm συγκολλημένους με μια μεμβράνη PVB πάχους 0,38mm.

Με τη χρήση της γυάλινης, αναδιπλούμενης οροφής το lobby του ξενοδοχείου αποκτά φυσικό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Παράλληλα, με το άνοιγμα της οροφής, δίνεται η δυνατότητα φυσικού αερισμού του χώρου.

 Project: Amira Luxury Resort & Spa, Rethymnon 

Αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή

Το ΜW40 DUO  είναι ένα γυάλινο ανασυρόμενο σύστημα αποτελούμενο από τέσσερα κρύσταλλα - δύο σταθερά και δύο κινούμενα. Τα δύο ενδιάμεσα κρύσταλλα σύρονται με τη χρήση συρματόσχοινου και μαζεύουν μπροστά από τα αντίστοιχα σταθερά. Κατεβάζοντας το ένα κρύσταλλο, σηκώνεται και το άλλο, επιτρέποντας στη μισή επιφάνεια να παραμείνει ακάλυπτη. Φέρει κολώνες αλουμινίου διατομής 40*80mm και κρύσταλλα πάχους 10mm.

Με τη χρήση γυάλινης οροφής, τα κτίρια μπορούν να αποκτήσουν φυσικό αερισμό και φως της ημέρας όπου επιθυμούμε, ακόμη και σε δωμάτια που δεν μπορούν -λόγω αρχιτεκτονικών περιορισμών- να έχουν παράθυρα.

Μέσα από τη γυάλινη οροφή του αιθρίου, το βλέμμα του επισκέπτη τραβιέται προς τα πάνω, δίνοντας την αίσθηση του εξωτερικού χώρου.

Introduce natural light & fresh air into the core of a building

 Δημιουργούμε φωτεινούς και φιλόξενους εσωτερικούς χώρους με φυσικό αερισμό. Η καθαρή ατμόσφαιρα του χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά σε χώρους με πολύ κόσμο.

Η χρήση γυάλινης συρόμενης οροφής είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους μείωσης της τεράστιας ανάγκης για ψύξη χώρου σε ζεστά κλίματα.

Το γυαλί χαμηλής εκπομπής αντανακλά την υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία, ενώ εξασφαλίζει την ορατότητα.

Η χρήση φυσικού αερισμού μπορεί να μειώσει τον συνολικό αριθμό ωρών κλιματισμού. 

 

Οι φεγγίτες αλουμινίου συνδυάζουν το design και τη λειτουργία για να προσφέρουν φυσικό φως και αέρα στα εμπορικά κτίρια.

Οι γυάλινες στέγες αποτελούν ιδανική επιλογή σε χώρους γραφείων, εγκαταστάσεων εκπαίδευσης, αλλά και σε δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους.

 Project: ''The Editor'' Hotel, Athens

Συρόμενη οροφή

Το επάλληλο σύστημα SD18 αποτελείται από τρεις υαλοπίνακες οι οποίοι γλιστρούν εντός ενός περιμετρικού προφίλ αλουμινίου. Το σύστημα διαθέτει οδηγό αλουμινίου τριών θέσεων, οι διαστάσεις του οποίου είναι 18x90mm, ενώ οι μπάζες αλουμινίου που συγκρατούν τους υαλοπίνακες είναι 50mm. Το πάχος των κρυστάλλων είναι 10mm. Στις κάθετες πλευρές τοποθετούνται προφίλ αλουμινίου 14mm που φέρουν υποδοχές για βουρτσάκια.

Το SALI-BOX είναι η νέα πρόταση της Salinox για την απόληξη κλιμακοστασίου και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν εύκολη πρόσβαση στην ταράτσα, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα κατασκευής επιπλέον δώματος. 

 • ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ: Με το πάτημα ενός κουμπιού, το κινητό τμήμα σύρεται πάνω στο σταθερό, δημιουργώντας μια άνετη είσοδο στο χώρο της ταράτσας, ενώ παράλληλα εξοικονομεί πολύτιμο χώρο. Η ιδιαιτερότητα της κατασκευής έγκειται στην ταυτόχρονη κίνηση του άνω και μπροστινού υαλοπίνακα, καθώς έτσι απελευθερώνεται το ύψος ώστε να δημιουργηθεί πόρτα εισόδου.

 • ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ: Το SALI-BOX κατασκευάζεται κατά παραγγελία, σύμφωνα με τις εκάστοτε διαστάσεις του οικοδομικού ανοίγματος. Μπορεί να γίνει επιλογή είτε της κατασκευής του συστήματος εξολοκλήρου από γυαλί – δηλαδή να είναι γυάλινο και στις τέσσερις κάθετες πλευρές, είτε την ενσωμάτωση του συστήματος μεταξύ των υφιστάμενων τοίχων του κτιρίου. Στις περιπτώσεις όπου το πλάτος του οικοδομικού ανοίγματος ξεπερνά τις μέγιστες διαστάσεις στις οποίες είναι ασφαλές να κατασκευαστεί ένας ενιαίος υαλοπίνακας, το πλάτος διαιρείται σε επιμέρους τμήματα. Για παράδειγμα μπορεί να διαιρεθεί το πλάτος στα τρία, δημιουργώντας μια άνετη είσοδο του ενός μέτρου, και να χωρίσει το υπόλοιπο τμήμα σε δύο σταθερά μέρη.
 • ΔΥΝΑΜΙΚΟ DESIGN: Υλικά υψηλής αντοχής -αλουμίνιο και γυαλί- αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα και προστασία του χώρου. Οι διατομές αλουμινίου που χρησιμοποιούνται είναι προχρωματισμένες με ηλεκτροστατική βαφή «πούδρας» σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL. Χρησιμοποιoύνται διπλοί, ενεργειακοί υαλοπίνακες: Ο εξωτερικός υαλοπίνακας είναι ασφαλείας και ενεργειακός ενώ ο εσωτερικός υαλοπίνακας είναι πολυστρωματικός.

  ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Οι άνω και μπροστινοί υαλοπίνακες του συστήματος κατασκευάζονται με τη μέθοδο της δομικής επικόλλησης (structural). Αυτό σημαίνει πως ο υαλοπίνακας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το προφίλ αλουμινίου έτσι ώστε να μη δημιουργεί λούκι. Το γεγονός αυτό συμβάλλει τόσο στην προστασία της οροφής από πιθανή εισχώρηση των υδάτων, όσο και στη διατήρηση της καθαρότητας του συστήματος.
 • ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Ταυτόχρονα με τη χρήση του SALI-BOX ως είσοδος στην ταράτσα, απολαμβάνουμε και τα πλεονεκτήματα ενός ανοιγόμενου φεγγίτη. Είναι γνωστό πως η αξιοποίηση του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού και του εξωτερικού αέρα μέσα στα κτίρια βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία των ανθρώπων. Παράλληλα, ο εξωτερικός αέρας διεισδύει στο χώρο λειτουργώντας ως φυσικός δροσισμός που είναι απαραίτητος για την καλή υγεία - ειδικά εφόσον περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στα κτίρια.

 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Το SALI-BOX συνεισφέρει στη σωστή κατανομή του φωτός στον κάτω όροφο της ταράτσας εφόσον χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα ανακλαστικά κρύσταλλα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες οπτικής άνεσης και συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου.
 

Μελέτη - Τριδιάσταστη Φωτορεαλιστική Σχεδίαση καταστήματος ΟΠΑΠ. Η πρόταση της Salinox περιλαμβάνει περιμετρικό κλείσιμο του εξωτερικού χώρου του καταστήματος με πτυσσόμενα συστήματα F7 και FBcr καθώς και συρόμενους γυάλινους ανεμοφράκτες MW40. Η λύση αυτή θα αναβαθμίσει αισθητά τον υφιστάμενο χώρο, ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει προστασία από το κρύο και τον αέρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι πόρτες μπορούν πολύ εύκολα να αποθηκευτούν στο πλάι αφήνοντας το χώρο να δροσίζεται ελεύθερα. 

Η έννοια του ρετιρέ είναι συχνά συνδεδεμένη με την πολυτέλεια, την εκπληκτική θέα, και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό. Είναι η τελευταία στάση ενός κτιρίου, που προσφέρει την απόλυτη απόλαυση του ουρανού και της πόλης, παρέα με την αίσθηση της ιδιωτικότητας και της απόλυτης άνεσης.

Ωστόσο, για τους ιδιοκτήτες ρετιρέ, υπάρχει μια σημαντική πρόκληση: πώς να εναρμονίσουν τον εσωτερικό χώρο τους με την εκπληκτική θέα χωρίς να υπάρχουν εμπόδια; Η απάντηση είναι η γυάλινη οροφή FOS Lite+.

 Απλή Ευελιξία στον Σχεδιασμό

Η FOS Lite είναι πολύ περισσότερο από μια απλή οροφή. Είναι ένα εντυπωσιακό σύστημα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Με την FOS Lite+, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται από την οροφή και κατακόρυφες γυάλινες προσόψεις που ανοίγουν συγχρόνως. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα σταθερό οριζόντιο εμπόδιο που θα σας εμποδίσει να απολαύσετε την απεριόριστη θέα.

Θέα Χωρίς Εμπόδια

Ο κύριος στόχος της FOS Lite είναι να προσφέρει ανεμπόδιστη θέα. Αυτή η οροφή δεν έχει κανέναν οριζόντιο περιορισμό, οπότε τίποτα δεν θα σταματήσει την ματιά σας από να απλώνεται στον ουρανό και την πόλη. Αναπτύσσει το όραμά σας, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η φύση και ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντιούνται αρμονικά.

Προστασία - άνεση - ασφάλεια

Η FOS Lite+ κατασκευάζεται από αλουμίνιο και γυαλί. Αυτή η σύνθεση εξασφαλίζει την αντοχή της στην πάροδο του χρόνου, προσφέροντας μια μακροχρόνια λύση για τον εξωτερικό χώρο της ρετιρέ σας. Το αλουμίνιο είναι γνωστό για την αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, τη στεγανότητα, και την αντίστασή του στη διάβρωση, ενώ το γυαλί προσφέρει διαφάνεια και αισθητική.

 

 

Το σύστημα Open Air διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: OA 1600, OA 1800 και OA 2000, ανάλογα με το ύψος. Κάθε εκδοχή είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά πλάτη: 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 1800 mm και 2000 mm. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις του συστήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γωνιακές κατασκευές, είτε είναι εσωτερικές είτε εξωτερικές κατασκευές γωνιών 90°. Προσφέρονται πληθώρα επιλογών, όπως κουπαστή, τραβέρσα, βάση τρόλεϊ, υποστήριξη για πρόσθετη στεγανοποίηση και επιπρόσθετα προφίλ, προσδίδοντας επιπρόσθετη αξία και παρέχοντας πλήρη ικανοποίηση στον πελάτη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 • Εξαιρετικά Κομψό : Το λιγότερο ορατό πλαίσιο αλουμινίου προσδίδει minimal χαρακτήρα και αισθητική, ενώ η αρμονική ενσωμάτωση των υαλοπινάκων απελευθερώνει το μέγιστο του φυσικού φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον.
 • Εύκολο στη χρήση : Κάθε μοντέλο της σειράς Open Air μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει με μία απλή κίνηση. Είναι σχεδιασμένα για εύκολο και ευέλικτο χειρισμό.
 • Ελαφρύ & Στιβαρό :Το πλαίσιο κάθε μοντέλου της σειράς Open Air είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, εξοπλισμένο με γυαλί ασφαλείας, θερμικά επεξεργασμένο στο σταθερό μέρος και triplex στο κινούμενο τμήμα. Τα μοντέλα Open Air παρουσιάζουν αποδεδειγμένα εξαιρετική αντοχή σε εξωτερική πίεση.
 • Μοναδική Προστασία :Όλα τα μοντέλα της σειράς Open Air συμπεριφέρονται εξαιρετικά καλά σε υπαίθριους χώρους παρέχοντας ηχομείωση και υψηλή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες.
 • Εύκολη Εγκατάσταση :Τα μοντέλα Open Air είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να βοηθούν τον εγκαταστάτη να απολαμβάνει τα οφέλη μιας γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης σε όλα τα στάδια από τη μεταφορά έως και την τοποθέτηση τους.
 • Πιστοποιημένο & Εγκεκριμένο :Το σύστημα Open Air έχει πιστοποιηθεί από αξιόλογα εργαστήρια δοκιμών για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης.